MATIĆEVA ŽENA SE KUPA U LUKSUZU, A IZGLEDA KAO BOGINJA: Ono što je sad KUPILA ne može SVAKO DA IMA
Foto: Printscreen Instagram

SKUPO!

MATIĆEVA ŽENA SE KUPA U LUKSUZU, A IZGLEDA KAO BOGINJA: Ono što je sad KUPILA ne može SVAKO DA IMA

Dok je nedavno uživala u Rimu, noseći šik sportsko-elegantno modno izdanje, "prošetala" je još jedan model iz svoje luksuzne kolekcije.

Objavljeno: 09:36h

Supruga našeg proslavljenog fudbalera Nemanje Matića Aleksandra Matić dobro osmišljava odevne kombinacije u kojima se predstavlja na Instagramu, a centar njenog stila jesu papreno skupe tašne.

Dok je nedavno uživala u Rimu, noseći šik sportsko-elegantno modno izdanje, "prošetala" je još jedan model iz svoje luksuzne kolekcije tašni. Reč je o oversajz torbi prestižne modne kuće "Sen Loran" čija je cena 4.400 dolara odnosno 4.455 evra.

Elegantna torba je veoma praktičan model, baš kao što piše u njenom opisu, ona je odlična torba za kupovinu. Dodajemo, prilično skupa tašna.

U carstvu torbi koje se može videti na Aleksandrinom profilu nalazi se i čuvena Birkinica brenda "Erme" čija je cena nekoliko hljada dolara odnosno cene se najčešće kreću od 8.500 do 300.000 dolara, ali ovi najveći iznosi odnose se na najekstravagantnije modele, okićene dijamantima i zlatom.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.