OBELODANJENO KADA JE ŽENA SAZNALA ZA LJUBAVNICU: Mirjana Antonović i Gordana Ilić IMALE TELEFONSKI RAZGOVOR
Foto: Privatna arhiva

au, čoveče!

OBELODANJENO KADA JE ŽENA SAZNALA ZA LJUBAVNICU: Mirjana Antonović i Gordana Ilić IMALE TELEFONSKI RAZGOVOR

"A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! siktala je u slušalicu...

Objavljeno:

Mirjana Antonović, koja je i pokrenula celu priču tvrdeći da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, što je potvrio i sud, u knjizi „Ovo malo istine“ se između ostalog, prisetila i prvog razgovora sa Gordanom Ilić.

„U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku.

"Ovde Gordana Ilić, ko je to tamo, bre?!", upitao je hrapavi ženski glas sa one strane slušalice.

Miroslav Ilić, Gordana Ilić
foto: Damir Dervišagić

"Mirjam Antonović ovde, izvolite", rekla sam.

"A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fufo, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! siktala je u slušalicu.

Marija Ilić, Gordana Ilić
foto: Damir Dervišagić

"Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom", rekla sam mirnim tonom i pribrano.

"Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!"

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

"Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica, i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!' “

Miroslav Ilić
foto: Nemanja Nikolić

"Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja. Bilo mi je žao Miroslava", zaključuje Mirjana.

Bonus video:

08:15

Angelina za Espreso otkrila šta joj se namestilo posle Evrovizije

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.