POČELA SAM DA VRIŠTIM, PROBUDILA SAM CELU ZGRADU: Ćerka poznate pevačice ZAVAPILA javno, OČAJNA JE
Foto: Youtube / Znam da mogu

POTRESNO

POČELA SAM DA VRIŠTIM, PROBUDILA SAM CELU ZGRADU: Ćerka poznate pevačice ZAVAPILA javno, OČAJNA JE

Na svom Instagram nalogu, mezimica poznate pevačice oglasila se poresnom porukom.

Objavljeno:

Merima Njegomir je preminula na dan 20. novembra 2021. godine, a ćerka Ljubica je na godišnjicu smrti majke objavila tužnu poruku.

"Majka mi je živela sa nadljudskim bolovima i sramota bi me bilo da mi nešto bude teško i da kukam, jer bilo bi sramota." Ovim rečima se Ljubica Njegomir priseća poslednjih razgovora sa majkom Merimom, čija se godišnjica smrti obeležava na današnji dan.

Na svom Instagram nalogu, mezimica poznate pevačice oglasila se poresnom porukom. Njene reči potresle su sve Merimine obožavaoce, ali i sve one koji su izgubili bližnje od podmukle bolesti od koje je stradala i Merima - karcinoma pankreasa.

ljubica njegomir, Merima NJegomir
foto: Printscreen Instagram/ljubicanjegomir

"Jutros sam se probudila u vreme kada si ti pre godinu dana otišla… Nikada neću zaboraviti to jutro. Trebala sam taj dan da budem ceo dan sa tobom u bolnici, ali me je iz sna trgnulo Merima je umrla… ", piše Ljubica.

"Sećam se da sam mislila da sanjam... toliko sam jako počela da se štipam da se probudim da sam imala modrice sledećih nekoliko dana... Nisam se probudila… onda sam se setila da si mi ti jednom rekla kada sanjam loše da pokušavam da vrištim probudiću se sigurno... Naravno, onda sam počela da vrištim, toliko da sam probudila celu zgradu i da su me čuli i ljudi na ulici… Posle kada sam došla i ležala pored tebe pokušavala sam obe da probudim… "

Merima je preminula od karcinoma pankreasa, a od njene dijagnoze do smrti je prošlo samo dva meseca i deset dana.

1 / 7 Foto: © ATA Images

"Svi smo bili s njom, sve četiri sestre. Posvetile smo se tome da ona bude bolje i da se izleči. To je bio veliki udar za nas. I za nju, bila je više šokirana tom dijagnozom nego mi. Nije mogla da veruje. Ona je živela tako da smo mi mislili da će umreti od infarkta, nikako nismo mislili da će se desiti kancer", kazala je Ljubica jednom prilikom.

"Volim te, majčice moja i cekam da se vidimo jednog dana kada dodje moje vreme", napisala je sada na Instagramu i navela da je 20.11.2021. dan od kada više ništa nije isto.

Bonus video:

09:11

ESPRESO TWITTER: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.