Saša Popović PRVI PUT o Spasi, prvoj pevačici Slatkog greha: Lepa Brena joj je otela mikrofon i gurnula je...
Foto: Printscreen

Prava priča

Saša Popović PRVI PUT o Spasi, prvoj pevačici Slatkog greha: Lepa Brena joj je otela mikrofon i gurnula je...

Kad je Spasa najavila odlazak, bili smo u problemu. Dugo nismo mogli da joj nađemo zamenu. Onda su nam rekli da ima jedna Bosanka koja razbija, priča Saša
Objavljeno:
foto: Printscreen/Instagram/jednajelepabrena

Ta Bosanka je bila Fahreta Jahić, buduća Lepa Brena, ali ona se Popoviću uopšte nije dopala:

- Došla je neka kovrdžava u kožnom prsluku i pantalonama i beloj košulji, onako baš jaka. Kaže: „Ja sam Brena.“ Kad je to izgovorila, mi svi u smeh. Ja ništa, čekam sledeću. Naš drug Caka mi onda kaže da je to ta o kojoj su nam pričali. Bio sam kulturan i saslušao sam je. Posle sam rekao Caki da nema teorije da ona peva!

foto: Printscreen

Međutim, ta kršna Bosanka je imala plan i bukvalno je oduvala Spasu Mečanin sa scene!

- Brena je došla na Spasin poslednji nastup, i to baš u Brčkom. Prethodno mi je njen muž rekao: „Sale, od danas je ona moja supruga, neću više da peva, neću da mi ljudi govore da joj se nabacuju muškarci“. I tako Spasa je nešto pevala, a Brena je uletela na binu, otela joj mikrofon, gurnula je i zapevala! Ja kažem: „Alo, bre, gde ćeš?“, a ona meni „Ćuti, bre, mali!“ i nastavi da peva. To je bilo to - ispričao je Saša u emisiji „Iz profila“.

Još je pamte

SPASA JE BILA SEKS-BOMBA!

- Spasa Mečanin bila je najskandaloznija pevačica tog vremena! Pela se na stolice, bila je pravi šoumen i umela je s gostima. Ali sve to što je radila bilo je sa stilom, bez vulgarnosti i u sklopu programa koji su oni kao bend imali. Zato su njihovi nastupi bili toliko posećeni i o Spasi i grupi su svi pričali. Za svoje vreme bila je prava seks-bomba! - rekao nam je jedan saradnik Saše Popovića.

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.