Saša Popović PRVI PUT o Spasi, prvoj pevačici Slatkog greha: Lepa Brena joj je otela mikrofon i gurnula je...
Foto: Printscreen

Prava priča

Saša Popović PRVI PUT o Spasi, prvoj pevačici Slatkog greha: Lepa Brena joj je otela mikrofon i gurnula je...

Kad je Spasa najavila odlazak, bili smo u problemu. Dugo nismo mogli da joj nađemo zamenu. Onda su nam rekli da ima jedna Bosanka koja razbija, priča Saša
Objavljeno:

Priča o Spasi Mečanin, pevačici grupe Slatki greh, koju je nakon odlaska zamenila Lepa Brena, odjeknula je širom bivše Juge! Ni posle 36 godina od njenog odlaska iz orkestra Lira (kasnije Slatki greh) nije zaboravljena, a sa velikom setom o njoj priča i osnivač grupe Saša Popović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Spasu nisam čuo ni video 20 godina. Iskreno, ne znam ni gde živi, a voleo bih da je vidim. Ona je bila prava pevačica i kad nas je napustila, napravila nam je veliki problem. Morali smo da otkažemo sve svirke jer nismo mogli da joj nađemo pravu zamenu. Bila je jedinstvena - rekao je Popović.

foto: Nebojša Mandić

- Sve je bilo lepo do 1980. godine. Spasa se onda udala i otišla da živi sa svojim suprugom. Trebala nam je pevačica pod hitno! Tražili smo pomoć od koncertnih agencija u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni, ali niko nije imao ni približnu Spasi. U Bosni su mi rekli: „Ima jedna Bosanka, peva neke igranke, rok pevačica, trese“ - kaže Saša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.