LIDIJA JE BILA U BRAKU SA MOĆNIM ČOVEKOM, IMAJU DVA USPEŠNA SINA: Izgledaju kao APOLONI, a tek čime se BAVE!
Lidija, Foto: Sonja Spasić

svaka čast!

LIDIJA JE BILA U BRAKU SA MOĆNIM ČOVEKOM, IMAJU DVA USPEŠNA SINA: Izgledaju kao APOLONI, a tek čime se BAVE!

Glumica ih je vaspitala da budu džentlmeni

Objavljeno:

Proslavljena glumica Lidija Vukićević pleni svojim izgledom i u petoj deceniji života. Ona je majka dva sina Andreja i Davida koji su njeno najveće bogatstvo, a dobila ih je u braka sa sportskim direktorom FK "Crvena Zvezda" Mitrom Mrkelom. Pored toga što lepo izgledaju, Lidijini naslednici su veoma uspešni u svom poslu.

Stariji sin Andrej je uspešan fudbaler. Bio je i član reprezentacije Srbije do 21 godine.

Andrej je bio je član OFK Beograda, Sopota i Rada, zatim je upisao minute u turskom Eškihekiru, pa u Spartaku, Bežaniji i na kraju Temišvaru, koji je njegov poslednji klub u karijeri.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Međutim, Lidija može da se ponosi i svojim mlađim naslednikom. Davidom koji je pilot i njegov posao važi za jedan od odlično plaćenih i o kome obično maštaju svi dečaci.

Ne tako davno, Lidija Vukićević u javnost je iznela kako je vaspitavala sinove i naučila ih da prema ženama budu gospoda.

- Nikada nisam govorila mojoj deci "ta devojka ti je ovakva i onakva". Ne! Pričala sam uopšteno o ženama, pošto znam da pričam o ženama i znam šta vole i šta ne vole. U principu, globalno, da im se predoči. Prvu stvar koju sam ih naučila, već su krenuli sa nekim devojkama, i to mi je jako bilo važno - sa devojkom ako budeš i za jednu noć, da li si je u diskoteci našao, da li ovde ili onde, ima da je odvezeš kući i da joj platiš taksi. Ne možeš da je ostaviš posle toga. I ona je nečije dete. Uvek sam ih učila da ne budu egoisti, oni muškarci "ja sam ovo, ono". Ne. Koliko sam ja roditelj, toliko je i neko drugi roditelj. Poštujem svoju decu, ali poštujem i tuđu. Svaka majka najviše voli svoje dete, ali ne treba biti bolestan i voleti samo svoju decu, a ne razumeti drugu decu. Ja sam uvek znala da razumem te njihove drugarice, zaljubljene devojčice... Ona ima pravo da se zaljubi, zašto te nervira? Ti ne moraš da budeš sa njom, ali uvek sam ih učila - budite takvi muškarci da vas sve žene vole, zbog manira, zbog gesta, neka vas pamte po dobru, po tome što ste frajeri, pravi muškarci, zaštitnici - govorila je za "Telegraf Jetset".

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/vukiceviclidija

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.