ZANEMEĆETE KADA VIDITE KO SU ĆERKE SLAVNOG MUZIČARA IZ OK BENDA: Oženio se u JEKU popularnosti FOTO
Goran Gluhaković, Foto: OK bend, Goran Gluhaković

lepotice

ZANEMEĆETE KADA VIDITE KO SU ĆERKE SLAVNOG MUZIČARA IZ OK BENDA: Oženio se u JEKU popularnosti FOTO

Supruga Gorana Gluhakovića vešto se skrivala svih ovih godina

Objavljeno:

Goran Gluhaković, frontmen OK benda, od početka karijere važio je za miljenika publike, a nije tajna da su na njegovim nastupima u prvim redovima uvek bile najlepše devojke.

Ipak, on je još pre dvadeset godina svoje srce poklonio jednoj Slavici, sa kojom je dobio bliznakinje Jelenu i Anđelu.

Goran Gluhaković
foto: Instagram printscreen

Slavica je bila jedna od retkih koja nije bila fan OK benda, a putevi su im se ukrstili preko zajedničkog prijatelja. Ubrzo su počeli da žive zajedno, venčali su se i do danas uživaju u srećnom braku.

‒ Ja sam se oženio u jeku popularnosti, u zrelim godinama i nisam dozvolio da me bilo šta poljulja ‒ otkrio je svojevremeno Goran, koji je uspeo da porodični život sačuva od svetla medijskih reflektora.

1 / 4 Foto: Printscreen

Ipak, Goran nikada nije krio da uživa u roditeljstvu i da su mu ćerke na prvom mestu. Jelena i Anđela u međuvremenu su stasale u lepe devojke, na korak su od punoletstva, a tata je tu da ispuni sve njihove želje.

Pevač se u jednom intervjuu našalio kako mu je sada glavno zaduženje da „taksira“, odnosno da vozi ćerke u izlazak, a na neka mesta mogu da odu i zajedno. Tako se sa jednom od bliznakinja pojavio na spektakularnoj reviji Bate Spasojevića, održanoj u hotelu Hajat, na kojoj je renomirani kreator predstavio modele za predstojeću sezonu.

Bonus video:

03:28

Srbija spremno dočekuje krizni period

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.