UZ NJIH NAM JE LEDENI TALAS LAKO PAO! Ovo su voditeljke vremenske prognoze zbog kojih nas odmah obuzme VRUĆINA! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram/leejdi_a

vedre i oblače srbijom

UZ NJIH NAM JE LEDENI TALAS LAKO PAO! Ovo su voditeljke vremenske prognoze zbog kojih nas odmah obuzme VRUĆINA! (FOTO)(VIDEO)

Bez naših vrelih voditeljki vremenske prognoze prosto ne znamo kako bismo pregurali ovaj ledeni talas koji je iza nas, a pogotovo izdržali ovaj novi koji nam predstoji!
Objavljeno: 10:08h

Marija Egelja

Marija je voditeljka TV “Pinka” zbog čijih nogu često nosimo kišabran tokom sunčanog dana. Ona od 2008. godine vodi vremensku prognozu, a poznata je po svom seksi izgledu.

Atraktivna Marija objavila je letos nekoliko slika sa odmora u Dubaiju i oduševila sve svojim fotografijama u bikiniju. Tako je još jednom pokazala zašto već godina važi za jednu od najzgodnijih domaćih voditeljki.

Jovana Uhrin

Voditeljki vremenske prognoze na TV “B92″ njen zaštitni znak je prelepi široki osmeh.

Poenta je kako prezentuješ prognozu, da li sa osmehom, da li imaš neku energiju pozitivnu, da to lepo upakuješ, i da se smeješ i kada kažeš da će padati kiša i onda ti ljudi veruju – objasnila je Jovana u jednom intervjuu.

Aleksandra Stanišić

I Aleksandra je voditeljka televizijske kuće "B92", ali s obzirom da je jako mlada i da se odnedavno bavi ovim poslom još uvek nije stekla veliku popularnost. Mada kako izgleda, ne sumnjamo da će se proslaviti brzinom svetlosti!

Međutim, lepoj voditeljki se nekada desi i da malo omane.

Služim narodu i šetam po ekranu #weathergirl #weatherforecast #summerinbelgrade #blackdress

A photo posted by Aleksandra Stanišić (@leejdi_a) on

- Ja se više ljutim sama na sebe, jer kad god sam najavila kišu, nikada nisam ponela kišobran – izjavila je Aleksandra nedavno.

Kad si dokon nakon posla, pa malo fotkaš, malo se pućiš ???????? #blackgirl #afterwork #timeforselfie

A photo posted by Aleksandra Stanišić (@leejdi_a) on

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.