UZ NJIH NAM JE LEDENI TALAS LAKO PAO! Ovo su voditeljke vremenske prognoze zbog kojih nas odmah obuzme VRUĆINA! (FOTO)(VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram/leejdi_a

vedre i oblače srbijom

UZ NJIH NAM JE LEDENI TALAS LAKO PAO! Ovo su voditeljke vremenske prognoze zbog kojih nas odmah obuzme VRUĆINA! (FOTO)(VIDEO)

Bez naših vrelih voditeljki vremenske prognoze prosto ne znamo kako bismo pregurali ovaj ledeni talas koji je iza nas, a pogotovo izdržali ovaj novi koji nam predstoji!
Objavljeno: 10:08h

Čini se da postoji neko nepisano pravilo po kojem sve voditeljke vremenske prognoze obavezno moraju da budu lepe za medalju, a zgodne za padanje u nesvest.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Moguće je da građani ne prate dovoljno vremensku prognozu pa urednici žele da joj uz pomoć zanosnih dama dignu gledanost, ali još je verovatnije da je to samo način da nateraju građane da ostanu kraj svojih malih ekrana do kraja vesti, kada prognoza obično sledi. E pa, dragi urednici, čestitamo - uspeli ste u tome!

Svaki put čekamo da ih vidimo k'o ozeblo sunce, jer svojim izazovnim odevnim kombinacijama i još izazovnijim oblinama učine da nas odmah obuzme napad vrućine!

RTS posebno prednjači u tome:

Lidija Kljaić

Jedna od najzgodnijih voditeljki na našim prostorima, već deset godina je na RTS-u, a da nas obaveštava o vremenu počela je sasvim slučajno.

Danas vodi emisiju "Loto", a Lidija je sigurno jedan od razloga zašto je prognoza bila izuzetno gledana.

Ja sebe doživljavam kao jednu sasvim običnu ženu, suprugu, majku i osobu koja sticajem okolnosti radi taj posao – izjavila je Lidija jednom prilikom.

Ana Reljić

Šarmantna novinarka, prezenterka vremenske prognoze i voditeljka najdugovečnijeg domaćeg kviza “Slagalica”, čije je pojavljivanje u TV kvizu obradovalo je mnoge, takođe važi za jednu od najlepših voditeljki.

Ana se pre dva meseca odlučila da promeni izgled i skratila je svoju dugu plavu kosu, ali nimalo nije uzgubila na seksipilu, već upravo naprotiv.

Biljana Vraneš

Meteorologija je urednicu vremenske prognoze na RTS-u oduvek zanimala, ali njena prava ljubav su uragani.

- Kao dete često sam boravila na selu, kod baka i deka. Bilo mi je zanimljivo da posmatram ljude koji žive s prirodom, gledala sam ih kako tumače i kako razumeju sve ono što se dešava iznad njih. Imam veliko poštovanje prema takvom tradicionalnom znanju - rekla je Biljana jednom prilikom za Blic.

Ali nema samo RTS ovakve lepotice, i druge televizije imaju svog keca u rukavu!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.