STOJA NAJZAD PROGOVORILA O SAMOUBISTVU  MUŽA: Sin mi je imao samo tri godine, a svi su mislili da sam ja KRIVA...
Foto: Damir Dervišagić

potresna ispovest

STOJA NAJZAD PROGOVORILA O SAMOUBISTVU MUŽA: Sin mi je imao samo tri godine, a svi su mislili da sam ja KRIVA...

Iako je pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, nedavno su isplivale priče da se on zapravo bacio u reku
Objavljeno: 09:18h

- Pesma je vrckasta, baš kao i naziv „Bomba”, a posle dužeg vremena radim spot. Zapravo nisam ljubitelj spotova, ali me je moj tim nagovorio, pa sam pristala. Nije ovo prvi put da sam u elegantnom izdanju, i pre dvanaest godina sam bila. Malo sam vratila stari fazon, to mi veoma dobro stoji. Biće malo drugačije i sa iznenađanjem u spotu - najavljuje Novakovićeva.

foto: Damir Dervišagić

- Na primer, pesma „Bela ciganka” je dokaz da ne morate da imate spot da bi pesma bila hit. Zato pokušavam da objasnim da spot nije bitan ako je pesma dobra - pravda se pevačica zašto ne voli da ekranizuje numere, dok njen stajling uvek izazove pompu.

- Kada sam pravila promene u karijeri i iskorake, svi su se ljutili. Pre trinaest godina, kada sam bila plavuša i želela da barbikasto izgledam i budem mršava kao svaka žena, na mene su svi bili ljuti i osećali se kao da sam ih izdala. Govorili su mi: „Šta uradi sa sobom?” Zbog toga sam se vratila na moj stari fazon, samo sam malo starija - kroz smeh poručuje Stoja.

Bonus video

SOFIJA, ŠTA TO RADIŠ? Rajovićkino lice potpuno krvavo!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.