STOJA NAJZAD PROGOVORILA O SAMOUBISTVU  MUŽA: Sin mi je imao samo tri godine, a svi su mislili da sam ja KRIVA...
Foto: Damir Dervišagić

potresna ispovest

STOJA NAJZAD PROGOVORILA O SAMOUBISTVU MUŽA: Sin mi je imao samo tri godine, a svi su mislili da sam ja KRIVA...

Iako je pevačica Stojanka Novaković Stoja godinama tvrdila da je njen prvi suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, nedavno su isplivale priče da se on zapravo bacio u reku
Objavljeno: 09:18h
  • 18

Iako se tada u medijima pisalo da su je svekar i svekrva krivili za sinovljevu smrt, Stoja kaže da nije brinula o natpisima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Bilo mi je teško kada sam u to vreme morala svojim roditeljima da dokazujem da novinarski naslovi nisu tačni. Naročito što sam većinu stvari u životu ostvarila svojim radom i trudom. Kada su izašli naslovi u novinama o smrti mog muža, nisu me dotakli jer sam se više plašila za svoje dete. Moj sin je imao svega tri godine kada je izgubio oca. Oko drugih stvari se nisam potresala jer najbolje znam svoj život. Bilo mi je bitno samo da li će to moje dete doživeti loše, naročito što je rano ostao bez oca - priča Stoja, koja je i nakon svega što se dogodilo ostala u kontaktu sa prijateljima svog bivšeg supruga.

foto: Printscreen / Instagram / stojainstitucija

- Danas, kada je sve to prošlo, u kontaktu sam sa rođacima mog muža. Njegovi roditelji su nažalost, umrli - objašnjava pevačica, koja je sada udata za arhitektu Igora Jovanovića.

- Mom mužu nije lako, kao ni svim muževima čije su žene pevačice. Mnogo trpi zbog mene i mog posla, prvo stalne telefonske pozive od mnogih ljudi, a sa druge strane jer je arhitekta i bavi se svojim primarnim poslom. Uz sve to, nisam uvek dobra i miroljubiva, imam svoje stavove i često znam da vičem po kući. Često kada nisam u pravu znam da se suprotstavim i da izguram do kraja ono što poželim - priznaje Stoja, koja je snimila spot za pesmu „Bomba”.

Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media