BREJCHIN „IN CONCERT” ŠOU VIDELO VIŠE OD 50 HILJADA LJUDI: Na red stiže i Beograd!
Foto: Felix Hohagen

svaka čast!

BREJCHIN „IN CONCERT” ŠOU VIDELO VIŠE OD 50 HILJADA LJUDI: Na red stiže i Beograd!

Poslednji, ograničeni kontingent ulaznica brzo ponestaje, a očekuje se da će Brejchin nastup u Beogradu biti rasprodat!

Objavljeno:

Ekskluzivni „In Concert” šou Borisa Brejche do sada je videlo više od 50 hiljada ljudi, a posle Amsterdama, Beča, Hamburga, Mihnena, Kelna, Londona, Praga i drugih evropskih prestonica, na red stiže i Beograd! Svetska turneja prethodnog vikenda odvela je Brejchu u Prag i Bukurešt, gde je priredio dva fantastična nastupa, a već 4. novembra donosi svoj audio-vizuelni spektakl na scenu Glavnog Hangara u Luci Beograd! Uz Brejchu stižu i predstavnici njegove izdavačke kuće Fckng Serious – Ann Clue, Deniz Bul i Moritz Hofbauer Live. Poslednji, ograničeni kontingent ulaznica brzo ponestaje, a očekuje se da će Brejchin nastup u Beogradu biti rasprodat!

Brejcha
foto: Felix Hohagen

Prethodni vikend Brejchu je odveo u Prag i Bukurešt, gde je hiljadama fanova doneo svoje fantastične nastupe i neverovatnu energiju, kao uvertiru za jedinstveni performans koji za nekoliko dana stiže u Beograd. Prepoznatljive „Duck me” majice i gumene patkice sa venecijanskim maskama ostavile su upečatljiv utisak na publiku, pokazavši još jednom koliko snažnu fan bazu je ovaj nesvakidašnji tehno mag uspeo da izgradi tokom godina vladavine svetskom elektronskom scenom.

Brejcha
foto: Felix Hohagen

Zvanični aftermovie „In Concert” nastupa u Minhenu, koji je Brejcha objavio na svom YouTube kanalu, savršeno prikazuje o kakvom produkcijskom spektaklu je reč. Ništa manje ne očekuje se ni od njegovog gostovanja u našoj prestonici. Beogradsku publiku pozvao je kroz video objavljen na Instagramu: „Nadam se da se vidimo, sjajno ćemo se provesti”!

Nova Brejchina izdanja obećavaju pravu muzičku poslasticu na nastupu u Beogradu svim fanovima ovog maskiranog heroja. „Timelapse”, „Club Vibes 3”, i poslednji album „Never Stop Dancing”, ozbiljno zahuktavaju sveprisutnu euforiju zbog spektakla koji sledi, a do kog obožavaoci sada već sitno broje.

Brejcha
foto: Felix Hohagen

Trenutno je u ponudi vrlo ograničeni kontigent ulaznica po ceni od 2.590 dinara i 4.490 dinara za VIP, dostupan do isteka zaliha. Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima Gigs Tix-a i online.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.