MITROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO DŽEPU OVE LJUDE: Pravili su PROBLEME i nisu poštovali PRAVILA
Foto: Damir Dervišagić

da li JE REALNO?

MITROVIĆ ŽESTOKO UDARIO PO DŽEPU OVE LJUDE: Pravili su PROBLEME i nisu poštovali PRAVILA

Tu su i apsolutni šampioni u kaznama

Objavljeno:

Učesnicima rijalitija očigledno ni udarci po džepu nisu opomena da prestanu da krše pravila Velikog šefa koja su jasno definisana bila pre nego što su potpisali ugovor za ulazak u "Zadrugu".

Naime, ni danas nije drugačije, budući da su od samog početka dana pojedini zadrugari zaradili nove kazne.

Valentina Stanković, Anđela Ilić, Boža Džouns, Aleksandra Momčilović, Kristina Ina Rajzinger i Nenad Aleksić Ša debelo su udareni po džepu zbog spavanja u vreme kada to nije dozvoljeno po pravilima Bele kuće.

Apsolutni šampioni, kada su u pitanju kazne uzrokovane nedozvoljenim spavanjem, jesu Sale Luks, Marko Osmakčić, Viktorija Mitrović, Milica Veslinović i Aleks Nikolić koji su danas, odlukom Velikog šefa, kažnjeni oduzimanjem nedeljnog honorara.

1 / 7 Foto: Printscreen

Podsetimo, dosad su ukupno zadrugari izgubili zbog kazni 315.000 evra, apsolutni rekorder u gubljenju novca definitivno je Mensur Ajdarpašić, kome je oduzeto čak 58.500 evra usled gubitka tri mesečna i jednog nedeljnog honorara.

I Marko Oknačić je među rekorderima kada su reč kazne. Naime, Marko Osmakčić, koji na nedeljnom nivou zarađuje 1.000 evra, a dosad mu je Veliki šef zbog agresivnog ponašanja Oduzeo čak dva tromesečna, jedan mesečni i jedan nedeljni honorar, pa je več u minusu 20.000 evra, piše Kurir.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.