PRIVLAČILE SU GA STARIJE DAME, A SADA SAMO OVA DEVOJKA: Naš glumac ODLEPIO za Klarom, Espreso sve OTKRIO
Foto: Privatna arhiva

OTKRIVENO

PRIVLAČILE SU GA STARIJE DAME, A SADA SAMO OVA DEVOJKA: Naš glumac ODLEPIO za Klarom, Espreso sve OTKRIO

Sada je srećno zaljubljen.

Objavljeno:

Mladi glumac Matija Ilić je svima postao poznat po nadimku Simke iz serije "U klinču".

U seriji Simke stalno za računarom i zavisnik je od igrica i društvenih mreža. A da li je Matija takav i privatno?

– Matija iz privatnog života nije zavisan od igrica, ja zapravo dosta svog vremena provodim van kuće, sa drugarima. Ne volim mnogo da budem za računarom, ali mi se desi da me neka igrica zauzme na nedelju dana potpuno.

U seriji se Matija zaljubio u Aleks, koja je starija od njega i ima dete. Mi smo pitali mladog glumca da li u stvarnom životu privlače starije dame.

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

– Kad sam bio mlađi uvek su me privlačile malo starije devojke, po 1-2-3 godine, ali sada me privlači samo jedna devojka koja je mojih godina - rekao nam je Matija, koji je u srećnoj vezi sa devojkom koja se zove Klara.

Zbog ljubavi si u seriji doživeo nervni slom i preživljavao si prave drame. Jesi imao takve situacije u privatnom životu? Šta je najbizarnije u privatnom životu što si radio zbog ljubavi? Jesi imao neke teške raskide?

– Imao sam par svojih ljubavnih drama, neke su se dešavale iz mojih, neke iz tuđih, uslovno rečeno, grešaka, ali iz svega toga sam dosta naučio. Nešto najhrabrije što sam uradio je definitivno potpuna iskrenost ni od kuda, a i pisao sam pisma i ostavljao u sanduče. Jedan raskid sam dosta teško podneo iako sam ja bio taj koji ga je potencirao, na greškama se uči. Trenutno sam jako srećno zaljubljen i ne vidim takve stvari u bližoj budićnosti svakako - otkrio nam je mladi glumac na kraju razgovora.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.