SUZANA MANČIĆ ZAPROSILA VELIKOG MOĆNIKA KOG ODLIČNO ZNATE: Potpisali su OVAJ UGOVOR
Foto: Print Screen Youtube/Redakcija

Sve je iznenadila

SUZANA MANČIĆ ZAPROSILA VELIKOG MOĆNIKA KOG ODLIČNO ZNATE: Potpisali su OVAJ UGOVOR

Evo šta se dešava sa imovinom

Objavljeno: 18:08h

Iako je u vezi sa grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom provela skoro dve decenije, voditeljka Suzana Mančić za njega se udala tek 2018. godine.

Suzana je, kako je sama priznala, zaprosila Simicu, a romantična ceremonija održana je u Grčkoj.

- Kada dođete u određene godine, a ja ih imam okruglo šezdeset, počnete malo drugačije da razmišljate, želite da stabilizujete svoj život, i emotivni i poslovni. Sedeli smo na ručku, Simeon, ja i njegove ćerke. Održala sam prigodan govor i saopštila mu da mislim da je vreme da se uzmemo. Potom sam se obratila devojkama, objasnila im da razumem njihovu poziciju, da mi je jasno da brinu za ono što je njihov otac stekao, ali da ćemo nas dvoje potpisati predbračni ugovor i da nema mesta za strah ‒ opisala je Suzana kako je izgledala prosidba.

1 / 5 Foto: Printscreen

S obzirom na to da Simeon iz prvog braka ima dve ćerke, Suzana je želela da sa njima odmah na početku raščisti neke stvari. Naime, voditeljka je Simeonovim naslednicama objasnila da ima svoju imovinu u Srbiji, da ono što je stvorila ostaje njeno, a ono što je stekao njihov otac sleduje njima.

- Ja volim vašeg oca i on voli mene, želim da se udam za njega i želim da se vi radujete tome, da se svi radujemo, jer vam ni na koji način neću biti prepreka – rekla je buduća maćeha i tim postupkom oduševila naslednice svog izabranika.

Suzana Mančić
foto: ATA IMAGES

- To je, pre ili kasnije, moralo da se kaže, pa sam, eto, to i učinila ‒ ispričala je omiljena voditeljka u jednom intervjuu, prenosi Pink, dodajući da je prvi brak njenog supruga okončan mnogo pre nego što su se njih dvoje upoznali.

- Sima je uvek pazio moje ćerke, kao i ja njegove. Zajedno smo slavili i mature, i diplome, i mastere, specijalizacije, venčanja, krštenja, rođenja unuka, jer je moj Simeon u međuvremenu postao deda. Sve smo to prošli zajedno. Istina, među nama postoji izvesna jezička barijera, ali sa njegovom decom komuniciram i pogledom, i rukama, i na ono malo grčkog koliko sam naučila, i mogu vam reći da se lepo razumemo.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.