SUZANA JE SVE POTVRDILA! SIMICA PRELOMIO, BIVŠA SUPRUGA MU PREVIŠE ZNAČI
Foto: Printscreen Instagram/suzanamancicofficial

opa

SUZANA JE SVE POTVRDILA! SIMICA PRELOMIO, BIVŠA SUPRUGA MU PREVIŠE ZNAČI

Muž Suzane Mančić i sam ima dve ćerke iz bivšeg braka

Objavljeno:

Muž Suzane Mančić i poznata voditeljka u braku su pune četiri godine i njihov odnos pokazuje se kao sve čvršći i stabilniji uprkos tome što ih neretko deli fizička daljina. Međutim, kilometri su verovatno mačji kašalj u poređenju sa izazovima koji su zaista mogli da naruše harmoniju u ovom braku imajući u vidu da se u jednom trenutku između Suzane i Simeona Ocomokosa isprečilo pitanje njegovog odnosa sa bivšom ženom. Naime, ovaj Grk je nastavio da održava komunikaciju sa bišom suprugom što je Suzani moglo da zasmeta ali ipak nije ostavilo trajnije posledice na njen odnos sa mužem.

Nije samo muž Suzane Mančić u dobrom odnosu sa bivšom ženom, već je i sama Suzana danas njena dobra prijateljica, a naravno da su važan razlog zbog kojeg je ona i dalje u njihovim životima Simeonova deca njegove ćerke s kojima je Suzana takođe izgradila lep odnos.

- Imam sreću da sam u vezi s vrlo civilizovanim, kulturnim i obrazovanim Grkom. Generalno, oni su vezani za porodicu, što izuzetno poštujem. Vode računa o svojoj deci, pa i o bivšim ženama, jer se tamo razvodom ne prekida odnos među supružnicima - rekla je svojevremeno Suzana u intervjuu za magazin "Story" i dodala da nije imala problem s tim što Simeon održava kontakt sa bivšom suprugom. Muž Suzane Mančić je jednako otvorena osoba koliko i ona.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/suzanamancicofficial

- Kada sam se razvodila od supruga, zamišljala sam da će naš budući život biti i dalje povezan preko dece, ali nije dovoljno da samo ja imam takvu ideju, već da i drugi mogu u to da se uklope. Dobro sam se uklopila u grčku porodicu, mislim da sam uspela da izgradim solidan odnos sa Simeonovim ćerkama i nemam nikakav problem budem u društvu s njegovom bivšom suprugom, koja je izuzetna osoba. Možemo civilizovano da popijemo kafu i porazgovaramo, a da ne smetamo jedna drugoj. Za to i nema razloga, ako se ima u vidu da se on razveo pre 25 godina, a da sam ja ušla u njegov život sedam godina nakon kraha njihovog braka - rekla je Suzana ali je i priznala da njene ćerke Teodora i Natalija nemaju blizak odnos sa Simeonovim ćerkama.

- Simeon se oženio mlad pa je razlika u godinama među našom decom velika i one nikada nisu mogle da budu drugarice koje dele devojačke tajne. Ne mogu da kažem da su bliske kada nisu. Uvek sam opominjala svoju decu da se lepo vladaju kada su s njima u društvu i mislim da je to sasvim dovoljno - rekla je Suzana.

Bonus video:

02:15

LJUBAV IDE PREKO STOMAKA! Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu: NJEGOV KOMENTAR NA NJENO JELO NASMEJAO SVE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.