OVO JE PRVA LUKASOVA ŽENA, POSLE RAZVODA RADI U ZDRAVOJ HRANI: Zavoleli se u srednjoj školi, imaju dvoje dece FOTO
Aca Lukas, Foto: Sonja Spasić

niste znali

OVO JE PRVA LUKASOVA ŽENA, POSLE RAZVODA RADI U ZDRAVOJ HRANI: Zavoleli se u srednjoj školi, imaju dvoje dece FOTO

Poznati pevač iza sebe ima veoma turbulentan ljubavni život i čak tri razvoda.

Objavljeno:

Aca Lukas se ženio čak tri puta, a njegove prve dve žene nisu poznate javnosti.

Prvi put se oženio sa samo dvadesetak godina za Svetlanu, sa kojom je bio u vezi još u srednjoj školi. U braku su dobili dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara.

Aca Lukas
foto: Nenad Kostić

Ipak, ovaj brak nije opstao, a Aca je i otkrio da tada nije bio spreman za roditeljstvo.

„Kad sam dobio prvo dete, od očinstva mi je bilo poznato samo to da treba da mi pocepaju košulju na proslavi koju ću prirediti. Najiskrenije, toliko sam bio pogubljen da sam zaboravio da kupim pelene, pa je moja majka morala da se pobrine za to. Da ne bude zabune, daleko od toga da sam bio u fazonu baš me briga za dete. Naprotiv, silno sam se obradovao i baš mi je bilo stalo, ali ništa nisam znao“, kazao je on pre par godina.

Iako je bila udata za jednu od najvećih muzičkih zvezda Svetlana živi skromno i vodi miran porodičan život. Ono što je mnoge iznenadilo jeste da Svetlana radi u prodavnici „zdrave hrane“, a pre nekoliko godina podelila je i sliku sa Novakom Đokovićem koji je kupovao u njenoj radnji.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Svetlana i Aca su pre par godina dobili unuku Minju, koju je rodila njihova ćerka Miljana. Tom prilikom se Aca dotakao teme roditeljstva.

„Nisam od roditelja koji se deci mešaju u život do te mere. No, iskustvo mi govori da niko ne bi trebalo da postane roditelj pre tridesete. Ja sam do tada dobio troje, a malo je reći da sam bio nezreo. Šta sam sa 21 godinom znao o roditeljstvu“, rekao se Aca za „Hello“.

lazar vuksanović
foto: Printscreen Instagram

Prošle godine oženio se i njihov sin Lazar, a ovo je bila prilika da bivše supružnike vidimo okupljene, te su potvrdili glasine da su u prijateljskim odnosima.

Njihova deca nastavila su da žive sa majkom, te se ne eksponiraju. Lukas je jednom prilikom rekao da njegov sin radi kao vozač, dok je ćerka Miljana šminkerka.

Nakon Svetlane, oženio je Natašu sa kojom je dobio sina Andreja. Ovaj brak je trajao još kraće, a u medijima se spekulisalo da su Svetlana i Nataša bliske prijateljice. U prilog ovome govori i činjenica da su Acina deca iz prvog braka u odličnim odnosima sa polubratom Andrejem.

Podsetimo, Lukas je u trećem braku sa Sonjom dobio ćerku Viktoriju.

Bonus video:

00:40

Aca Lukas posetio decu u Sarajevu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.