"KILIBARDE"! OVA LEPOTICA JE MARIJINA SESTRA: Obe ko sa naslovnica magazina, al čekajte samo da vidite OVU ŽENU
Foto: Public

jasno na koga liče

"KILIBARDE"! OVA LEPOTICA JE MARIJINA SESTRA: Obe ko sa naslovnica magazina, al čekajte samo da vidite OVU ŽENU

Sestra Marije Kilibarde oduševila sve svojom lepotom

Objavljeno:

Poznata voditeljka Marija Kilibarda je poznata po svojoj harizmi i osmehu, pa tako gde god se pojavi, pleni i šarmira svojim izgledom koji osvaja. Stoga ne čudi činjenica da poznata voditeljka ne staje, pa tako radi punom parom, okuržena novim projketima, dragim ljudima, ali učeći nešto novo kroz saradnju i nove projekte. Ona je nedavno na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa jednom od svojih sestara, uz opis: "Kilibarde. Banjani rules" sa emotikonom srca. Poznata voditeljka je nedavno uživala u seoskom ambijentu i idili, okružena domaćim životinjama, mirom i tišinom.

Marija Kilibarda od svoj pojavljivanja važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a lepotu je nasledila od svoje majke. Poznato TV lice kao da ne stari, jer za nju godine ne prolaze, pa nas osim svojim bekprekornim izgledom, osvaja i prirodnošću, otvorenošću i elokventnošću u svojim emisijama. Duhovita i komunukatvivna, ona svojim odevnim kombinacijama i elegancijom, iznova oduševljava svoje pratioce, pa je tako bilo i ovog puta, kada je ponela belu satensku haljinu i neizostavan široki osmeh, po kojem je prepoznatljiva.

Nedavnom fotografijom na gorepomenutoj mreži sa svojim pratiocima podelila je sliku svoje majke sa kojom je uživala u jednom restoranu, a tom prilikom društvo im je pravila i pas Mimi, koji je za tu prigodu bila isto odevena kao i njena majka. U opisu je napisala: "Ozbiljna debata i ista modna kombinacija. Majka i Mimi." Nakon čega su usledili brojni komentari pratilaca,ali i njenih koleginica kao što Irina Vukotić, Kristina Radenković i influenserke Dunje Jovanić koje su bile oduševljene slikom, ali i novom frizurom Marijine majke.

1 / 8 Foto: Printscreen

Bonus video:

05:06

DŽIDŽA? PA, TO JE NEKI RANG KEBINE ĆERKE... Aleksandra Stojković u rubrici ESPRESO TVITER!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.