OKRENUO NOVI LIST! Ognjen Amidžić uhvaćen sa kim se VIĐA vreme nakon razvoda
Foto: Nikola Anđić

VIŠE SE NE KRIJE

OKRENUO NOVI LIST! Ognjen Amidžić uhvaćen sa kim se VIĐA vreme nakon razvoda

Ognjen Amidžić nakon razvoda posvetio se sebi

Objavljeno:

Pre nekoliko meseci Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska zajedničkim saopštenjem objavili su da je na njihov deset godina dug brak stavljena tačka, a ubrzo nakon toga svako je krenuo svojim putem. Za razliku od manekenke koja je i te kako aktivna na društvenim mrežama te pratioce obaveštava o svakodnevnim aktivnostima, popuarnog voditelja nemamo tako često prilike da vidimo u javnosti. Sada je ekipa "Paparazzo lova" usnimila kako i sa kim on provodi svoje slobodno vreme, a mnogi se slažu da je Ognjen Amidžić nakon razvoda rešio da okrene novi list.

Ognjen je po svemu sudeći nastavio život dalje te pokazao da za patnju kod njega nema mesta, a osim uobičajenih dnevnih aktivnosti koje obavlja, on je pokazao da i te kako uživa u dobrom piću i hrani te je obišao nekoliko poznatih beogradskih lokala u kojima se opuštao neko vreme.

Zatim, on se uputio u školsku ustanovu koju pohađa njegov naslednik i jasno stavio do znanja da je veoma posvećen otac koji i pored brojnih obaveza pronalazi vreme za sina Matiju, te svoje očinske dužnosti Ognjen Amidžić nakon razvoda ne zapostavlja.

1 / 3 Foto: Youtube/printscreen

Uskoro devetogodišnjak, veoma se obradovao tati te je u punom trku pohrlio u njegov zagrljaj, a simpatični dvojac zatim se uputio ka poznatom beogradskom sportskom centru gde dečak vredno trenira tenis, a tata mu pruža svu podršku.

Bonus video:

01:34

Razvode se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.