CRNE VESTI IZ GRANDA! Preminuo pevač takmičenja "Nikad nije kasno"
Foto: Youtube/printscreen

tužno

CRNE VESTI IZ GRANDA! Preminuo pevač takmičenja "Nikad nije kasno"

Kada je došao u takmičenje imao je 62 godine

Objavljeno: 09:39h

Faruk Karić iz Mostara, koji se takmičio u emisiji "Nikad nije kasno", preminuo je u 68. godini posle duge i teške bolesti. Vest o smrti pevača potvrdili su njegovi nekadašnji saborci iz takmičenja veterana, piše Grand onlajn, kao i pobednik Romeo Nikolić koji je sa Farukom bio dugogodišnji prijatelj. Za sobom je ostavio suprugu Sretenku i sina Sretena, a sahranjen je u svom rodnom gradu.

Na sceni pomenute emisije se pojavio 2018. godine, sa željom da ostavi neku uspomenu iza sebe. Često je napominjao da mu je muzika u krvi, jer su u njegovoj porodici brojni članovi uspešno svirali i pevali. On se mikrofona prvi put latio 1974. godine, ali nikada nije i profesionalno pevao i sebe je zato umeo da krivi, kao i za to kako je u mladosti živeo.

Od 1992. živeo je i radio u Nemačkoj, zatim 20 godina u Americi. Bio je taksista, držao market, radio je i u jednoj firmi, prenose pomenuti mediji, a u rodni grad se vratio tek nakon penzionisanja.

Kada je došao u takmičenje imao je 62 godine. Tada, međutim, nije imao podršku svoje porodice.

- Faruk nije hteo da kaže da je večeras bolestan, baš kao i njegova supruga koja nije mogla da dođe. Sin mu je u Americi tako da nije mogao da stigne na snimanje – pričao je jednom prilikom Žika Jakšić, tokom prvog kruga.

Tada, usledio je veliki gest Kaliopi, iz sudijske stolice.

- Ja ću večeras biti tvoja podrška iz Skoplja - poručila mu je bila s osmehom, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.