"LEPO IH JE GLEDATI!" Marta Savić o Eleni i Vojažu ekskluzivno za Espreso otkrila sve
Foto: Printscreen

udružili snage

"LEPO IH JE GLEDATI!" Marta Savić o Eleni i Vojažu ekskluzivno za Espreso otkrila sve

Za naš portal je otkrila kako su se spojile mlade muzičke zvezde.

Objavljeno:

Vojaž i Elena Kitić su možda i najintrigantnije mlade muzičke zvezde na našoj domaćoj sceni. Njih dvoje su nedavno ukrstili vokale i predstavili novu pesmu.

Neki spekulišu da Elenina mama, folk pevačica Marta Savić uvek donosi konačnu odluku u vezi sa tim u kom smeru će dalje da se razvija karijera njene mezimice.

Mi nismo želeli da te priče ostanu na spekulacijama. Kontaktirali smo Martu i ona je ekskluzivno za Espreso otkrila da li se meša u Elenine odluke sa kim će ona da sarađuje i kako je reagovala kada joj je ćerka saopštila da želi da Vojaž i ona snime duet.

– Ne mešam se u Elenine odluke, jer sam sigurna da su ispravne. Godinama se gradio stav i mišljenje tako da je svaka njena odluka i moja. Kad je u nedoumici pita me za savet, vrlo je svoja i zna bolje od mene šta je za nju najbolje - rekla je Marta za Espreso i potom se osvrnula na novi Elenin duet.

Elena Kitić
foto: Printscreen

– Što se tiče pesme, mislim da je Vojaž nju pozvao da sarađuju i da se njoj jako dopala pesma. Kod nje je presudno da radi ono što voli. Vojaž je uspešan, talentvoan i njihova saradnja samo može biti od koristi oboma. Lepo ih je i gledati i slušati.Verujem da i publika isto tako reaguje, prvi su u trendingu u Srbiji i svim okolnim zemljama. Na mlađima svet ostaje, očigledno - zaključila je Marta na kraju našeg razgovora.

1 / 7 Foto: Promo

Bonus video:

07:15

VOJAŽ GLAVNA ZVEZDA FESTIVALA U SARAJEVU: Radanov otkriva šta se dešavalo iza kulisa NIJE MOGAO DA PROĐE ULICOM BEZ OBEZBEĐENJA

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.