MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SMRTI STRICA: Srce će vam PUĆI, podelila PRETUŽNU FOTKU
Foto: RTV Pink printscreen

tuga

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE OGLASILA POVODOM SMRTI STRICA: Srce će vam PUĆI, podelila PRETUŽNU FOTKU

"Negde sam pročitao da kada neko dete pođe u školu sa njegovim bezbrižnim životom zauvek je - gotovo", počeo je on svoju objavu, na kojoj se vidi Marija koja u jednoj ruci nosi bukvar, a za drugu je baba Lepa čvrsto drži

Objavljeno: 16:12h

U Kragujevcu je rano jutros u 73. godini preminuo Milan Šerifović.

Rođen je 15. oktobra 1949. godine. Završio je Ekonomsku školu, a potom i studirao Ekonomski fakultet, a inače je bio stric naše popularne pevačice Marije Šerifović.

"Može Marija da ima godina, koliko god hoće, biće uvek naše - dete! Mo- že da ide gde god hoće... na sve kon- tinente Sveta, njeni koreni - ne mrda- ju: uvek će biti ovde u njenom... i na- šem Kragujevcu!!!"

On je svojevremeno objavio pevačicinu fotografiju iz dana kada je pošla u školu.

"Negde sam pročitao da kada neko dete pođe u školu sa njegovim bezbrižnim životom zauvek je - gotovo", počeo je on svoju objavu, na kojoj se vidi Marija koja u jednoj ruci nosi bukvar, a za drugu je baba Lepa čvrsto drži.

"Njihova 'borba' počinjala je svakog dana rano izjutra i trajala je do početka Marijinog sna! Obratite pažnju kako je baka 'nežno, ali sigurno' drži za ruku!? To je samo da ne bi pobegla, jer je strašno mrzela - fotografisanje, što se vidi i po njenoj faci. Ne voli ga mnogo ni danas, ali... posao je-posao", zaključio je on.

Pevačica se sada oglasila povodom smrti svog strica i to pretužnom fotkom, a ono što će mnoge raznežiti je njena poruka u kojoj je naglasila da ga voli.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

Bonus video:

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.