TEA TAIROVIĆ SADA VEĆ STANDARDNO DRSKA I BEZOBRAZNA: Napala voditelja jer joj nije odgovaralo da se ZNA ISTINA
Foto: ATA images

sramno

TEA TAIROVIĆ SADA VEĆ STANDARDNO DRSKA I BEZOBRAZNA: Napala voditelja jer joj nije odgovaralo da se ZNA ISTINA

Kao i kada se ova vest pojavila, Tea ni sada nije želela da komentariše ove navode, osim što ih je demantovala, a ubrzo je i burno reagovala, te je došlo do svađe sa voditeljem

Objavljeno:

Pevačica Tea Tairović gostovala je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji, gde nije želela da komentariše poslednje navode o njoj da je bila uhapšena.

Tairović se poslednjih dana našla u žiži skandala kada je isplivala vest da je navodno bila uhapšena u povratku iz Nemačke, zbog velike količine noovca koju je navodno nosila sa sobom.

Kao i kada se ova vest pojavila, Tea ni sada nije želela da komentariše ove navode, osim što ih je demantovala, a ubrzo je i burno reagovala, te je došlo do svađe sa voditeljem.

- Ja ovde nisam došla da pričam o ružnim, već o lepim stvarima. Izgovoriću samo jednu jedinu stvar, a to je da su navodi netačni, da ja niti sam bila uhapšena, niti sam bila lišena slobode - kaže Tairović i dodaje:

- Na svom instagramu sam navela da nisam bila ni prevedena ni uhapšena, ali nije novo da postoje neprijatnosti na aerodromima. Navodi su netačni, a što se tiče novca, neukusno je pričati o tome - priča Tea Tairović, koja je odlučna da ne želi ništa više da komentariše sem onoga što je već napsiala na svom Instagramu, a to je da je bilo neprijatnosti koje svakome može da se desi.

Ona je istakla da nema priče koja je nije zaobišla od početka karijere, do danas, ali i da se veoma dobro bori sa svim skandalima koji joj se pripisuju.

Voditelj Ivan Gajić na veoma fin način je pokušao da pevačici postavi pitanje o intimnim snimcima koji su se svojevremeno pojavili u javnosti, što je nju posebno razbesnelo.

- Hiljadu i jedan put nisam odgovorila na ta pitanja, šta Vas tera da me pitate to. Vi mene ovim pitanjem ne poštujete. Ja sam izdvojila svoje vreme, ustala, našminkala se, došla ovde da bismo razgovarali o lepim stvarima, a uopšte nemam obavezu to da radim! Pitanje je nepristojno i ja sam hiljadu puta rekla da ne želim da odgovaram na pitanja koja imaju bilo kakve veze sa tim.

1 / 4 Foto: Kurir privatna arhiva

Svađa se nastavila i dalje, ali je ovoga puta, Tea odlučila da ostane u emisiji i pređe na neku drugu temu.

- Ako ti imaš problem sa pitanjima, to nije naša stvar, sva pitanja su bila na mestu, to je ono što se pisalo po medijima, a ti si ovde imala sav prostor da kažeš sve šta ti je na srcu, ali si se odlučila da mene napadaš - rekao je voditelj Ivan Gajić.

- Evo ostala sam u emisiji, nisam napustila studio, ako možemo da pređemo na drugo pitanje. Je l' imate neko kreativnije pitanje ili samo ovo već sto godina?! - izjavila je pevačica.

Bonus video:

03:07

Espreso anketa: Zabrana abortusa u Srbiji?

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.