"ŽIVOT IMA NAJNEVEROVATNIJE PUTEVE"! Karleušino srce posle Duška pripalo je NJEMU, objavljena i slika sa posvetom
Foto: Instagram

srećna!

"ŽIVOT IMA NAJNEVEROVATNIJE PUTEVE"! Karleušino srce posle Duška pripalo je NJEMU, objavljena i slika sa posvetom

Porodica Jelene Karleuše dobila je novog člana

Objavljeno:

Porodica Jelene Karleuše jeste pretrpela udar velikim pogoršanjem njenog odnosa sa suprugom Duškom Tošićem koje traje već neko vreme, ali kada vam život zatvori jedna vrata otvore se druga. Stoga, ako je već jedan član doma poznate pevačice rešio da ga napusti, sada u njega stiže novi član. Po svemu sudeći, biće omiljen kako kod Jelene tako i kod njenih ćerki Atine i Nike koje nemaju ništa protiv što se on useljava u kuću.

Naime, radi se o novom ljubimcu kojeg je porodica Jelene Karleuše rešila da udomi. Kako je pevačica otkrila, on je već nekoliko meseci deo ovog doma a prilagodio se na najbolji mogući način, kao što su se stanarke vile prilagodile njemu.

- Pre par meseci udomila sam Tedija. Bio je odbačen od svojih vlasnika i nađen u teškom stanju na jednom đubrištu. Danas Tedi izgleda ovako i živi bolje od onih koji su ga odbacili i terali sa vrata. Život ima najneverovatnije puteve, zar ne? Usvoji, ne kupuj! Možda baš u ovom momentu odbačen i sam u nekom azilu za životinje čeka pas vašeg života. Ne birajte pse po izgledu, jer pas nije igračka već ličnost. Ima svoje "ja", svoju ličnost - poručila je Jelena.

Da podsetimo, porodica Jelene Karleuše udomila je psa pre nekoliko meseci nakon što ga je pevačica spasila sa ulice.

- Bio je odbačen, izbačen na ulicu, nađen u teškom stanju na deponiji u raspaloj fotelji. Dobri ljudi su ga spasili i objavili slike, ošišali, okupali, lečili kod veterinara. Onda se javila jedna čudna plava žena sa željom da ga usvoji. I nečiji život se od današnjeg dana pretvara u bajku - poručila je tada Karleuša.

1 / 5 Foto: instagram/prinstcreen

Bonus video:

00:22

Jelena Karleuša pokazala raskošni dom na Dedinju

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.