NAKON ŠTO JE IZAŠLA VEST DA IMA NOVU LJUBAV MARIJA VELJKOVIĆ ZAVELA NJEGOVOG KUMA
Foto: Instagram printscreen

srećna!

NAKON ŠTO JE IZAŠLA VEST DA IMA NOVU LJUBAV MARIJA VELJKOVIĆ ZAVELA NJEGOVOG KUMA

Marija Veljković i Rastko Janković ne skrivaju svoju ljubav

Objavljeno:

Voditeljka "Slagalice" odlučila je da nakon kraha braka nastavi dalje te je uplovila u ljubavnu romansu sa popularnim glumcem koji je očito čovek njenog života. Marija Veljković i Rastko Janković početkom septembra obelodanili su emotivni status tako što je voditeljka na svom "Instagram" nalogu postavila zajedničku fotografiju uz reči "Hvala za ljubav i podršku" i svima stavila do znanja koliko je zaljubljena.

Marija je prošle godine stavila tačku na brak iz koga ima dve ćerke Nevu i Rosu i sina Đurađa, te su mnogi bili znatiželjni ko je muškarac kog je ona pustila u svoj život, a nakon virtuelne potvrde ona je i javno progovorila o vezi sa glumcem.

- Imala sam sreće da sretnem Rastka. Postoji priča u koju su upućeni svi moji prijatelji. Od studentskih dana sam govorila da je on najlepši srpski glumac - priznala je Marija sada u jednom intervjuu, a on se našalio kako sigurno misli na njega u ulozi sveštenika u seriji "Selo gori, a baba se češlja".

- Iz ove perspektive to više nije toliko bitno, jer do izražaja dolaze njegove divne osobine, pre svega što je častan, pošten, pravo srce, ali činjenica je da sam dvadeset godina tvrdila da je najlepši. Naravno, nikada to nisam pričala u intervjuima, jer nije pametno pominjati ljude odavde koji mogu da pročitaju. Zanimljivo je da smo živeli u komšiluku, a nismo se sreli sve do pre tri godine. Upoznali smo se na rođendanu njegovog kuma, a mog kolege Đorđa Davida. Međutim, tada se ništa sem upoznavanja nije desilo, jer je svako imao svoj život, pa to i nije imalo neke veze sa našom pričom", rekla je voditeljka za "Hello".

Rastko Janković, Marija Veljković
foto: Instagram printscreen

Inače, nakon razvoda od Milana Milovanovića bilo je raznih spekulacija o njenom odnosu sa Đorđem Davidom te su krenule glasine kako krenule glasine da između njih navodno ima nešto više od prijateljstva, međutim, voditeljka je demantovala ove navode.

-To je zaista zabavno. Nas dvoje često odlazimo na kafu, a i putujemo zajedno, jer u predstavi "Se*s bomba" glumimo muža i ženu. Van scene smo prijatelji i srećna sam zbog toga. Negde sam pročitala: "Đorđe David joj je pridržao kaput, zajedno su pili ceđenu pomorandžu". Zamislite kako je to intrigantno - rekla je Marija svojevremeno za "Hello", a sada se osvrnula i na odnos sadašnjeg partnera i svoje dece te priznala da ga obožavaju:

- Meni je ovo bila prva ljubav posle svega. U nju sam bila sigurna, ali razmišljala sam kako će deca reagovati. Međutim,on je toliko divan prema njima, da ga obožavaju - rekla je mnogima omiljena voditeljka koja evidentno zrači pozitivnom energijom i optimizmom, a da je Rastko drži kao malo vode na dlanu svedoče i mnogobrojne pohvale na račun njenog izgleda.

1 / 4 Foto: Instagram printscreen

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.