TORTA NA ČETIRI SPRATA ZA MALU ANIKU I MNOŠTVO ZANIMACIJA: Ćerka Mirke i Vujadina Savića proslavila PRVI ROĐENDAN
Foto: Nemanja Nikolić

NEKA JE SA SREĆOM!

TORTA NA ČETIRI SPRATA ZA MALU ANIKU I MNOŠTVO ZANIMACIJA: Ćerka Mirke i Vujadina Savića proslavila PRVI ROĐENDAN

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proslavila je prvi rođendan

Objavljeno: 09:11h

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića, najmlađa od njihovo četvoro dece, pre nekoliko dana proslavila je svoj prvi rođendan. Ponosni roditelji nisu krili svoju sreću kada su devojčici najpre čestitali rođendan putem društvenih mreža, a kasnije su upriličili i veliku rođendansku proslavu koja je okupila sve Saviće i Vasiljeviće. Nove fotografije sa tog događaja stižu sada i to nakon što je Bojan Rajević, brat ponosne bake Marine Rajević Savić objavio nekoliko ovekovečenih trenutaka na svom "Instagram" profilu.

Lepo je što je ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića posle dužeg vremena okupila čitavu veliku porodicu a jednako srećna i ponosna bila je i druga baka Mirjana Vasiljević. Ona je sa Marinom i malom slavljenicom pozirala uz širok osmeh što dokazuje da su dve prije u veoma dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića je dobila tortu na čak četiri sprata što govori da su Mirka i Vujadin okupili veliki broj prijatelja koji su se Anikinom dolasku na svet radovali od srca, dok je dekoraciju upotpunilo mnogo balona. Mališani su uživali u brojnim zanimljivim sadržajima, a ponosni roditelji nisu krili sreću i oduševljenje povodom prvog rođendana malene Anike.

Fotografije pogledajte OVDE

Bonus video:

02:17

MIRKA VASILJEVIĆ POSTAJE MAMA PO ČETVRTI PUT: Za Kurir otkrila da li planira PETO DETE i kad će napraviti svadbu sa Vujadinom!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.