IDENTITET POZNAT JAVNOSTI! Romana je dugo skrivala lik čoveka zbog koga je završila u zatvoru
Foto: Youtube printscreen

ovo je dečko romane panić

IDENTITET POZNAT JAVNOSTI! Romana je dugo skrivala lik čoveka zbog koga je završila u zatvoru

Dečko Romane Panić dugo je bio misterija za javnost

Objavljeno: 08:23h

Prošlo je dve godine od kada je Romana uhapšena u Australiji, a nakon skandala o kojem je mesecima brujala čitava javnost, nije preterano eksponirala. Njena privatnost dobila je znatno više na interesovanju, a dečko Romane Panić sa kojim je, kako se pisalo, privedena zbog pronevere novca, bio je prava enigma te su svi želeli da doznaju ko je čovek koji je osvoji pevačicino srce.

Dečko Romane Panić, Filip Mrkanjić tema je o kojoj ne prestaje da se piše, a iako pevačica nije želela da krije koliko je zaljubljena, par u javnosti nismo imali prilike da ih vidimo, dok na njenom "Instagram" profilu zajedničkih fotografija nema.

Sada je pevačica konačno uslikana sa dečkom, a fotografija je nastala ispred jednog noćnog kluba u Banjaluci. Prema pisanju medija, ona je u svoj rodni grad pristigla jer je imala nastup na jednom privatom slavlju, nakon kojeg je rešila da sa dečkom i prijateljima izađe u provod što su pripadnici sedme sile iskoristili i ovekovečili.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života, a dobro upućeni izvor jednom prilikom je otkrio:

- Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

Bonus video:

01:41

ROMANA UHVAĆENA SA DEČKOM FILIPOM: Opušteno su razgovarali ispred kluba, a EVO ŠTA SU URADILI KADA SU SPAZILI NAŠU EKIPU!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.