DA LI JE OVO PRESLATKO BIĆE NAJLEPŠE DETE NA PLANETI?! Mirka i Vujadin prvi put pokazali najmlađu ćerku Aniku! FOTO
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Zorana Jevtić

preslatko

DA LI JE OVO PRESLATKO BIĆE NAJLEPŠE DETE NA PLANETI?! Mirka i Vujadin prvi put pokazali najmlađu ćerku Aniku! FOTO

Ćerka Mirke Vasiljević i Vujadina Savića konačno u javnosti

Objavljeno: 23:13h

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić zajedno su već 13 godina, uživaju u ljubavi i porodičnom životu, a nedavno su i po četvrti put postali roditelji. Mihajlo, Adrijana i Andrej početkom oktobra dobili su društvo za igru, devojčicu po imenu Anika.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

Lepa glumica uživala je u prvim danima sa bebom, nije se odvajala od nje, naravno ni od ostale dece, a sada su ona i njen nevenčani suprug konačno pokazali novog člana velike porodice.

Fudbaler je na Instagramu objavio fotografiju snimljenu prilikom jedne šetnje u blizini njihovog doma na Kipru. Uostalom, lepo toplo vreme na tom mediteranskom ostrvu idealno je za ovakve dnevne aktivnosti.

Prvi put smo videli malu Aniku, koja sada ima već šest meseci, a ako fotografija ne laže, njena mama uspela je da se brzo vrati u top formu posle porođaja.

Podsetimo, glumica, koja je nedavno dobila četvrto dete, javila se nedavno sa Kipra i otkrila detalje o bebi i boravku u bolnici.

Mirka Vasiljević
foto: Printscreen

Glumica se porodila na Kipru, gde njen partner Vujadin Savić trenutno ima angažman, a sada je priznala kako se tako brzo vratila u formu nakon porođaja, s obzirom na to da su svi videli njen snimak kako đuska.

"U najmanju ruku spremna sam za peto dete, ako ne i više. To su klasične šale na moj račun. U formu sam morala da se vratim zbog obaveza prema svoje troje dece, koja imaju domaće, kontrolne, prohteve. Nisam imala luksuz da se žalim i odmah sam upala u mašinu. Moram da funkcionišem kako bi mi kao velika porodica postigli sve tokom dana", rekla je Mirka u "Premijeri".

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.