BEBI DOL SE BORI SA PROBLEMIMA: Pevačica MUKU MUČI zbog bolesti, evo o čemu je reč
Foto: Sonja Spasić

haos

BEBI DOL SE BORI SA PROBLEMIMA: Pevačica MUKU MUČI zbog bolesti, evo o čemu je reč

Poslednjih nekoliko meseci se potpuno povukla iz javnog života

Objavljeno:

Pevačica Bebi Dol poslednjih nekoliko meseci se potpuno povukla iz javnog života, jer se posvetila negovanju bolesne majke, ali ju je snašao još jedan problem.

Naime, pevačica je poslednjih nekoliko meseci posvećena zdravlju svoje majke Magdalene, a potom se razbolela i njena tetka.

- Situacija je dodatno zakomplikovalo pogoršanje zdravstvenog stanja njene tetke, zbog čega je prešla da živi kod nje. Vodeći računa o dve starije i bolesne žene, jureći svakodnevno sa jedne na drugu stranu grada, život joj je postao veoma haotičan - izjavio je izvor blizak pevačici za "Gloriju".

Bebi Dol
foto: Printscreen Youtube

Iako je prošle godine imala zakazane nastupe, sada je to morala da ostavi po strani što utiče na njene finansije.

Pre nekoliko godina se udala za Amerikanca srpskog porekla Aleksu Todorovića, a potom je promenila i ime, te je sad Danica Todorović.

Bebi Dol
foto: Sonja Spasić

- Dragana je ime koje mi je dato na rođenju po želji najboljeg prijatelja mog oca Dragana Pljakića. Ime Danica sam dobila na krštenju od sveštenika kada sam imala tri meseca. Kao Danica ili Dana sam bila poznata među mojim bliskim prijateljima. To ime je bilo kao neka šifra kada bismo jedni drugima govorili da se okupljamo kod mene. Todorović je prezime mog supruga koje sam prihvatila pre dve i po godine kada smo se venčali, iz poštovanja prema njegovom poreklu i dobroti.

- On je rano ostao bez roditelja, a time i porodice. Za samo šest meseci izgubio je majku i oca, oboje zbog najteže bolesti, i želela sam da ovim činom pokažem njegovoj mami, ako nas vidi od nekud, da volim i poštujem njihovog sina. Uopšte se nisam dvoumila da li da budem Todorović, ma nisam ni trepnula - rekla je Bebi Dol.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Pevačica je otkrila detalje svog u najmanju ruku neobičnog venčanja.

- U to vreme nisam bila raspoložena za emotivne veze. Moji stari prijatelji iz kraja su se šalili sa mnom zbog toga. Kada bih negde izašla i neko me zagrlio ili potapšao, ti što su znali u kojoj sam fazi bi govorili: ‘Ne diraj’. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvek sam govorila da ne bih volela da mi se desi isto, a posebno ne da dobijem dete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.