CELA SRBIJA JE TADA BRUJALA O DEČKU JELENE GOLUBOVIĆ: Skandal je otišao i van GRANICA NAŠE ZEMLJE, ko se seća?
Foto: Damir Dervišagić

bilo je davno

CELA SRBIJA JE TADA BRUJALA O DEČKU JELENE GOLUBOVIĆ: Skandal je otišao i van GRANICA NAŠE ZEMLJE, ko se seća?

Oboje su bili skandal majstori

Objavljeno:

Jelena Golubović ušla je u "Zadrugu 6" u kojoj je već počela da pravi haos, a odavno je poznata kao "tata" za rijaliti programe. Jedan od nezaboravnih jeste "Farma" u kojoj je Golubovićeva u alkoholisanom stanju imala intimne odnose sa Čupom Kalačem

Već prilikom ulaska u Šimanovce, Golubovićka je napravila scenu valjajući se po betonu, pravila most, dizala suknju, izuvala se, govorila da je Pepeljuga bez princa i sedmoj sili slala poljupce. Već prvu noć u Beloj kući posvađala se sa cimerima, a Maju Marinković je svu ispolivala.

1 / 8 Foto: youtube/printscreen

Rediteljka je odlučila, izgleda, da povrati staru slavu, pa je, baš kao i u prethodnim rijalitijima, svukla majicu i pokazala gole grudi. Ovo može biti uvod i u još kontraverznije ponašanje, moguće je da Jelena planira da bude intimna sa nekim od cimera, baš kao što se desilo i u Farmi 5, kada je u štali imala s*ks sa pevačem Čupom Kalačem.

Čupo Kalač, Jelena Golubović
foto: printscreen

Njihov odnos u štali zabeležile kamere, a ovaj snimak nikad nije emitovan. Ljubavni čin dogodio se posle jedne žurke na kojoj se Jelena razvalila od alkohola, a pošto je bila sluga te nedelje, morala je da spava u štali. Čupo ju je nešto kasnije, poprilično trezan, posetio.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.