CECA JE VELIKA LJUBAV ACE LUKASA: Nakon toliko godina konačno ISPLIVALO SVE O NJIMA, ova fotka je DOKAZ
Foto: Emilija Jovanović

OTKRIVENO

CECA JE VELIKA LJUBAV ACE LUKASA: Nakon toliko godina konačno ISPLIVALO SVE O NJIMA, ova fotka je DOKAZ

Malo ko zna kako je izgledalo sve nekada

Objavljeno: 13:09h

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ženio se tri puta. Sa prvom suprugom Svetlanom ima sina Lazara i ćerku Miljanu, druga supruga Nataša podarila mu je sina Andreja, dok je sa Sonjom dobio Viktoriju.

Brak Ace Lukasa i njegove prve supruge Svetlane važio je za jedan od najskladnijih na našoj sceni, a malo ko zna kako ona izgleda jer živi život van očiju javnosti.

Aca Lukas
foto: Sonja Spasić

Lukas i Svetlana iz braka imaju dvoje dece – sina Lazara i ćerku Miljanu. Njih dvoje su se razveli, a od tada se ona retko pojavljuje u javnosti i vodi miran i povučen život.

Na pitanje da li je Miljani govorio „polako, ima vremena za brak i decu“ odgovorio je kroz lično iskustvo.

‒ Nisam od roditelja koji se deci mešaju u život do te mere. No, iskustvo mi govori da niko ne bi trebalo da postane roditelj pre tridesete. Ja sam do tada dobio troje, a malo je reći da sam bio nezreo. Šta sam sa 21 godinom znao o roditeljstvu ‒ zapitao se Aca naglas, prenosi Hello.

Inače, ona radi u jednoj prodavnici zdrave hrane u Beogradu, a fotografije sa svadbe su dokaz da ženu nikada nije ponela slava bivšeg supruga, te ona izgleda veoma lepo i pristojno.

Ceca je prisustvovala venčanju sina Lazara koje je bilo u martu ove godine i tom prilikom je dobila pitanje kakva je kao svekrva:

1 / 8 Foto: NENAD KOSTIĆ

– To pitajte njih kakav sam ja svekrva – rekla je Svetlana Vuksanović Ceca misleći na mladence.

Podsetimo, posle Svetlane, Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović zaručili su se 2010. godine, a samo skoro deceniju kasnije došlo je do kraha njihove ljubavi.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.