POSTAO JOJ JE CENTAR SVETA, LJUBAV PREMA NJEMU JE JAČA! Evo ko je muškarac koji je stao između Veljka i Bogdane
Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

to je to

POSTAO JOJ JE CENTAR SVETA, LJUBAV PREMA NJEMU JE JAČA! Evo ko je muškarac koji je stao između Veljka i Bogdane

Više ga voli u to nema sumnje

Objavljeno:

Sin Veljka Ražnatovića i njegove supruge Bogdane već je stasao u pravog malog dečaka a što je stariji čini se da je sve slađi. Poznati barčni par voli da se hvali svojim naslednikom na društvenim mrežama objavljujući fotografije i video snimke njihovih zajedničkih trenutaka, ali i isto voli da čini i ponosna baka Svetlana Ceca Ražnatović koja je jedna od snimaka podelila i nedavno.

Budući da je na snimku sin Veljka Ražnatovića okružen ponosnim roditeljima moguće je da je upravo Ceca i snimala lepe trenutke. Na snimku je posebno dirljivo koliko je nežnosti Veljko sačuvao za svog sina i porodicu imajući u vidu da u javnosti ipak voli da ga prati imidž grubog momka koji u bokserskom ringu melje svoje protivnike.

Sin Veljka Ražnatovića stao je na snimku između svojih roditelja pa je sa svih strana bio okružen bezuslovnom ljubavlju. Veljko uživa da provodi vreme sa malim Željkom Ražnatovićem i uči ga da od malih nogu voli životinje, pa se na snimku jasno čuje kako ga poziva da se zajedno igraju s jednim od pada koje Veljko uzgaja.

Bonus video:

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.