BIVŠI DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ ZVANIČNO UŠAO U PIKSIJEVU PORODICU: Ćerka Andrea najsrećnija na svetu
Đorđe Kuljić i Anastasija Ražnatović, Foto: Nemanja Nikolić

lepo

BIVŠI DEČKO ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ ZVANIČNO UŠAO U PIKSIJEVU PORODICU: Ćerka Andrea najsrećnija na svetu

Bivši dečko Anastasije Ražnatović imao je veliku čast

Objavljeno:

Još od ranije je poznato da su biznismen Đorđe Kuljić i ćerka Dragana Stojkovića Piksija dobri prijatelji i nekadašnji cimeri iz studentskih dana u Njujorku.

Reč o tome prolomila se dok je Đorđe još uvek bio u vezi sa Anastasijom, a sada je novim, lepim povodom potvrđeno da su atraktivni biznismen i Andrea Stojković ostali u više nego dobrim odnosima.

1 / 5 Foto: Espreso

Naime, Đorđe Kuljić je prisustvovao veoma važnom danu za Andreu i krstio njenu ćerkicu Sijenu koja se rodila u januaru ove godine.

Krštenje je obavljeno u manastiru Ostrog u Crnoj Gori, jednoj od najvećih pravoslavnih svetinja, a Kuljić je imao čast da bude kum na krštenju male Sijene i na taj način zauvek bude počasni član porodice Stojković.

Đorđe Kuljić
foto: Printscreen

Osim što je pod Ostrogom bio Đorđe Kuljić, krštenju su prisustvovali i Andrein slavni otac Dragan kao i njegova supruga, njena majka Snežana Stojković.

Svi su bili presrećni što je Sijena prošla kroz ovaj važan životni obred, a nije poznato da li je događaju prisustvovao i otac devojčice Mete Yelkenci koji najverovatnije ne pripada pravoslavnoj veri.

Đorđe Kuljić
foto: Printscreen

Bonus video:

00:27

Anastasija Ražnatović krenula na svadbu sa malim Željkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.