SA 19 GODINA SE UDALA ZA "SRPSKOG KRALJA ŠEĆERA" I RASTAVILA GA OD VERENICE: A onda je 2003. našla novog MILIONERA
Foto: Marina Lopicic

IMA SE MOŽE SE

SA 19 GODINA SE UDALA ZA "SRPSKOG KRALJA ŠEĆERA" I RASTAVILA GA OD VERENICE: A onda je 2003. našla novog MILIONERA

Mnogi kažu da izgleda sve bolje i bolje

Objavljeno:

Marijana Mateus iza sebe ima dva braka sa moćnim muškarcima, Miodragom Kostićem i Lotarom Mateusom.

Modna dizajnerka je sa samo 19 godina stupila u brak sa srpskim biznismenom Miodragom Kostićem Koletom.

Oni su u braku bili od 1990. do 1999. godine, a dobili su troje dece - ćerke Dajanu i Anđelu i sina Aleksandra.

Miodrag Kostić
foto: Marina Lopičić

U knjizi, koju je pisala nekoliko godina, Marijana je opisala brojne događaje iz svog života, a otkrila je i detalje emotivnih veza sa poznatim muškarcima koji su je mnogo voleli, ali i nanosili joj bol. Tom prilikom sa čitaocima je podelila i malo poznat podatak da je njen nekadašnji suprug Miodrag Kostić, kada su se sreli, bio veren sa drugom devojkom.

‒ Nikada nisam ciljala na muškarce koji su bili zauzeti. To sa Miodragom bila je slučajnost, a ja sam bila zaneta mladalačkim emocijama ‒ priznala je na početku ispovesti.

Marijana Mateus, Miodrag Kostić
foto: Marina Lopičić/Printscreen/Instagram/Marijana Mateus

‒ Budući da je bio stariji od mene, pokušala sam da uteknem iz te priče. Ali, on je čovek koji zna da vas zavede ne na prvu, već na drugu loptu. Uspeo je da me osvoji. Zaljubila sam se u njega. Znala sam da je zauzet, ali nisam odolela njegovom šarmantnom udvaranju. Kada me je prvi put odveo u dvorac „Fantast“, osećala sam se kao kraljica.

Ergela konja, ručak, poslastičarnica u koju ju je izveo na putu do kuće... Sve je to, za Marijanu, delovalo kao san.

‒ Posle toga odmah sam poželela da vidim na čemu sam. Rizikovala sam da patim, čupam kosu i budem sama, ali u tom trenutku sam po svaku cenu želela da saznam da li sam ja ta ili nisam. Jedne večeri otišao je od mene, navodno, da završi neki posao. Znala sam da ide da se vidi sa svojom tadašnjom verenicom. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom. Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a devojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: „E, pa lepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovde višak.“ Imala sam samo 17 godina. Već sledećeg dana bila sam njegova devojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želeo suštinski da me predstavi, ispričao ovu priču.

1 / 11 Foto: Instagram

ZaLotara Mateusa, nekadašnjeg nemačkog fudbalera, a tadašnjeg trenera FK "Partizan" udala se 2003. godine. Razvod je usledio šest godina kasnije.

I pored dva neuspela braka, o svojim bivšim muževima Marijana ima samo reči hvale.

- Moji bivši muževi su sjajne ličnosti. Oni su deo mog života, moje prošlosti. Osoba sam koja ne voli da se svađa i nema neprijatelje. Koga god sam volela i dan-danas ga volim. Mogu svakoga da pogledam u oči i smatram da je to jedna od najvažnijih stvari - rekla je Marijana za "Story".

Ona je dodala i da nema nameru da se ponovo udaje.

Lotar Mateus, Marijana Mateus
foto: Profimedia

- Izuzetno sam zadovoljna životom koji vodim i nemam u planu udaju. Samo neka ostane kako je sada, ne bih ja tu ništa menjala. Smatram da u životu ništa nije slučajno i da smo mi kovači naše sreće - zaključila je dizajnerka.

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.