PRIČALO SE DA JE ARKAN OGRLICU UKRAO NA RATIŠTU I DAO CECI: Nakon toliko GODINA javila se ŽENA i sve ŠOKIRALA
Foto: Privatna arhiva

KO SE SEĆA?

PRIČALO SE DA JE ARKAN OGRLICU UKRAO NA RATIŠTU I DAO CECI: Nakon toliko GODINA javila se ŽENA i sve ŠOKIRALA

Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan dijamantsku ogrlicu "strgao sa vrata".

Objavljeno:

Brojne spekulacije su pratile misterioznu Cecinu ogrlicu koju je nosila u emisiji kod Milovana Ilića Minimaksa.

Svetlana Ceca Ražnatović se jednom prilikom u čuvenoj emisiji pojavila sa dijamantskom ogrlicom, za koju su vrlo brzo počela brojna nagađanja. Pričalo se da joj je to poklonio Željko Ražnatović Arkan i to nakon što ju je ukrao na ratištu.

Navodno se u emisiji javila jedna žena koja je tvrdila da je baš njenoj sestri Arkan ogrlicu "strgao sa vrata". Iako na internetu postoji nekoliko snimaka pomenute emisije, tog snimka ni na jednoj od njih nema. Zbog toga mnogi veruju da je ova priča izmišljena.

Međutim, glasinama se stalo na put, a u tome je pomogla i žena koja se oglasila povodom ogrlice. Naime, izvesnu Mirjanu Milosavljević je Arkan angažovao da ode u Prag i specijalno za Cecu donese raskošnu ogrlicu.

Ceca Ražnatović
foto: Print Screen Youtube

- Ja sam živela godinama u Pragu i u Srbiju sam donosila ekskluzivnu bižuteriju. Ovde sam imala svoje klijente kojima sam to prodavala. To su bile kopije najskupljih unikatnih ogrlica svetskih brendova. Sarađivala sam sa raznim pevačicama. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnogi drugi - ispričala je ona za Kurir.

- Moj suprug me je upoznao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da on pogleda nakit. Odnela sam mu komplete. Kaže on meni: 'Nemoj meni ništa to da pokazuješ, idi kod mene kući, nosi sve Ceci'. Tako je i bilo. Njihov sin Veljko je bio baš mali. I ja sam sa tim nakitom otišla kod Zvezdinog stadiona. Tamo me je ona primila, bila je potpuno normalna, ljubazna, srdačna. Ušla sam i sela u dnevni boravak, izvadila palete koje sam imala i ona je sve pregledala. Dosta toga je uzela. To nimalo nije bilo jeftino u to vreme - dodala je Mirjana.

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

Mirjana je rešila da otkrije istinu oko ogrlice kako bi sprečila brojne natpise o dijamantskoj ogrlici koja predstavlja ratno profiterstvo, jer se zapravo radi o bižuteriji. Za kraj je dodala da su svi kompleti nakita delovali jako efektno i impozantno, pa se razlika od originala golim okom nije ni primećivala.

Podsetimo, "Ako želiš hit pesmu, pozovi Marinu Tucaković", glasilo je nepisano pravilo na jugoslovenskoj muzičkoj sceni. Važila je za najvećeg hitmejkera u bivšoj Jugoslaviji, napisavši više od 4.000 pesama od kojih su mnoge postale vanvremenski hitovi.

Pisala je za rokere, pop pevače i pevačice, ali je zaslužna je za uspešne karijere mnogih folk izvođača, kakvi su Džej Ramadanovski ili Svetlana Ceca Ražnatović.

Mnogi znaju da kažu da nije Arkan stvorio Cecu već Marina!

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.