UDOVICA NAŠEG PEVAČA PODELILA OBJAVU KOJA SLAMA SRCA: Sada je jasno u kakvom u BILI ODNOSU
Foto: Printscreen:instagram/rokvic.slavica

potresno

UDOVICA NAŠEG PEVAČA PODELILA OBJAVU KOJA SLAMA SRCA: Sada je jasno u kakvom u BILI ODNOSU

- Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati - poručio je u komentarima.

Objavljeno: 10:08h

Pevač Marinko Rokvić neprežaljen je kako kod svoje publike, tako, pre svega, kod članova porodice.

Oni su neutešni i skoro godinu dana od smrti pevača, o čemu je njegova supruga, Slavica Rokvić danas pisala na Instagramu.

Slavica je objavila emotivnu poruku uz jednu njihovu zajedničku fotografiju.

- Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen

- Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. Nedostajanje - napisala je gospođa Rokvić i izazvala lavinu dirljivih komentara i reči podrške među kojima se našla i poruka njihovog sina, pevača Nikole Rokvića.

1 / 4 Foto: Printscreen

- Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati - poručio je u komentarima.

Podsetimo, Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica proveli su 36 godina u idiličnom braku, koji je naglo okončan pre nekoliko dana smrću jednog od najpopularnijih pevača u regionu.

Slavica Rokvić
foto: Instagram printscreen/rokvic.slavica

Slavica je jednom prilikom ispričala da su se venčali posle samo tri susreta organizovana u tri meseca, ali su odmah znali da su rođeni jedno za drugo. Vreme je pokazalo da su bili u pravu.

Podsetimo, na vrhuncu popularnosti Marinko te 1984, posle jednog koncerta u Zagrebu, u stanu zajedničkog prijatelja muzičara upoznaje lepu medicinsku sestru Slavicu, tek svršenu srednjoškolku. On je njoj, priznaće kasnije Slavica, delovao prepotentno, ali se, kako su sati prolazili, iznenadila koliko je bio jednostavan i običan čovek. Prirodan, spontan, bez trunke nadobudnosti. Pre poznanstva sa pevačem, Slavica je planirala da postane lekar. Prijatelji su joj govorili da će je pevač ostaviti, da on ima devojku u svakom gradu, da mu je prolazna avantura. Čak su se i njeni roditelji bunili zbog te veze, sve dok nisu upoznali Marinka.

A onda je naočiti plavooki pevač sa reputacijom ženskaroša, za 31. rođendan darivao sebe neobičnim poklonom - venčanjem. Oženio se Slavicom 27. januara 1985. Brak koji će potrajati 36 godina i u kom su dobili sinove Nikolu i Marka bio je harmoničan. Problema je bilo samo sa obožavateljkama koje su telefonirale, vređale, pa čak i pretile gospođi Rokvić. Svekrva Bosa zvala je Slavicu Paunicom, jer je volela lepo da se oblači i doteruje. "Vidi kako mi se šeta po kući, ko kakva paunica", govorila je Marinkova majka.

Slavica Rokvić
foto: Printscreen

Pevaču je godilo što su mu govorili da ima najlepšu ženu na estradi. Slavica nije bila samo posvećena supruga i majka, pisala je i pesme, poput "Što nisi tuđa", koju je Marinko snimio na istoimenom albumu.

- Svi često govore kako je lepa i zgodna moja žena Slavica, meni je to već pomalo dosadilo, pa sam počeo u šali da odgovaram - samo da je tuđa bila bi još lepša - ispričao je Marinko kako je nastala pesma.

- Rekao sam Slavici da napiše jedan tekst na tu temu. Napisala je prvu strofu i refren, i tu je stala. Ja sam odmah smislio melodiju, ona je dopisala još dve strofe i ispalo je simpatično.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.