POZNATI REPER JE ROĐENI SIN uhapšenog menadžera Jale i Bube! (VIDEO)
Ines Arnautović, Foto: Printscreen/TikTok

reper

POZNATI REPER JE ROĐENI SIN uhapšenog menadžera Jale i Bube! (VIDEO)

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa

Objavljeno:

Popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije, ali u javnosti poznat i kao sin uhapšenog Šmrka

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji u Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

Naime, popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije koji je veoma brzo postao miljenik mlađim generacijama koji vole muziku modernog doba.

Rođen je 2003. godine i kao veoma mlad zakoračio je u svet muzike, a sada važi za jednog od popualrnijih na balkanskoj rep sceni.

Podsetimo, sarajevska policija je sinoć provela akciju u kojoj je, između ostalog, uhapšen i Admir Arnautović, zvani Šmrk. Osim njega uhapšena je i jedan policajac.

Povodom sinošnje akcije oglasila se i Uprava policije KS.

- Poduzimajući planske aktivnosti na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnih dela organizovani kriminal, u vezi sa neovlašćenim prometom opojnih droga policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod direktnim nadzorom postupajućih tužilaca Tužilaštva Bosne i Hercegovine, tokom prethodne noći proveli su akciju s ciljem pronalaska i hapšenja osoba koja se dovode u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.