"JA SAM BIZNIS ŽENA, SVE GLEDAM KROZ NOVAC" Jovana Jeremić za Espreso otkrila kako je PRAVILA PARE, prava MAŠINA!
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

svaka čast!

"JA SAM BIZNIS ŽENA, SVE GLEDAM KROZ NOVAC" Jovana Jeremić za Espreso otkrila kako je PRAVILA PARE, prava MAŠINA!

Ovo su prvi poslovi poznate voditeljke

Objavljeno: 14:16h
Milica Stanimirović

Mnogi su Jovanu Jeremić doživeli kao još samo jedno lepo TV lice, a nisu znali da je sa ocenom 9,6 završila Pravni fakultet u Beogradu. Jovana je odbranila master rad na temu "Ustavno i parlamentarno pravo, političke partije", a mnogi znaju i da kažu da je jedna od retkih koja voli puno da radi.

Kad je ona ovu informaciju saopštila u javnosti, bilo je nevernih Toma koji su sumnjali u njenu stručnost i znanje iz oblasti prava.

Jovanu je tada baš pogodilo, budući da, kako kaže, samo ona zna koliko je učila i učila, i trudila se da bude jedna od najboljih studentkinja generacije.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Ona je tada objavila na svom Instagram profilu diplomu Pravnog fakulteta, a sada je za Espreso portal otkrila i šta je sve radila kako bi zaradila džeparac budući da studentski život nije lak.

"Ja sam kao studentkinja za džeparac od 6.000 dinara vodila karting trke. Baš na tom mestu sam upoznala Lukasa, a karting je skup sport i time se bave ljudi koji imaju para. Imala sam svoje mesto, vodim trku i za to dobijem 6.000 dinara i vratim se kući kao gospođa i imam džeparac za grad", počela je Jovana za Espreso, a onda i otkrila šta je sve radila kako bi zaradila za džeparac tokom studiranja:

Jovana Jeremić
foto: Privatna arhiva

"Držala sam i časove srpskog jezika jer razbijam gramatiku i kao što znate ja sam višestruki državni pobednik republičkih takmičenja iz srpskog jezika. Pisala sam i seminarske radove za novac. Mnogi seminarski radovi su zapravo moji, ali se nikad neće saznati koji."

Jovana je i pravila skripte iz kojih su mnogi učili i dobijali devetke i desetke!

"Radila sam još jednu neobičnu stvar. Pravila sam svoje skripte za ispite. Iz tih skripti su čak dobijali devetke i desetke na ispitima jer sam tačno znala zašto su posebne: bile su detaljne, kao male knjige", otkrila je voditeljka za naš portal.

Jovana Jeremić
foto: Instagram

JA SAM BIZNIS ŽENA

"Pored svega toga ja sam išla redovno i kod Sanje Marinković na snimanje emisije gde sam održavala vezu sa medijima. Svi su to podržavali, poštovali i imali su razumevanja. Na fakultetu sam bila faca, nisu me interesovali momci do 24. godine, bavila sam se karijerom i obrazovanjem. Prvog momka sam imala sa 23, skoro 24 godine. I sad me ne interesuju frajeri, sem ako ne naiđe neko baš kvalitetan. Ako nema kvaliteta, ja biram da budem sama jer meni je svaki sat proveden sa pogrešnom osobom bačeno vreme i pare. Ja sam biznis žena, ja sve gledam kroz novac", završila je razgovor voditeljka uz jasan stav.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso /Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.