POREKLO PROBLEMATIČNOG UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS SKAMENITI: Danas je OSUĐEN, a ovi detalji su tek šok...
Foto: Printskrin/Instagram/uroscertic011

au, čoveče!

POREKLO PROBLEMATIČNOG UROŠA ĆERTIĆA ĆE VAS SKAMENITI: Danas je OSUĐEN, a ovi detalji su tek šok...

Prvo učešće imao je u "Velikom Bratu", dok su dva druga učešća bila u rijalitiju "Parovi" i "Zadruzi".

Objavljeno: 13:26h

Kaskader Uroš Ćertić, učesnik Zadruge 6, javnosti je postao poznat po brojnim skandalima u rijalititi programima.On je suđen je danas na godinu dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja.On je uoči izricanja presude napustio rijaliti u kome se trenutno takmiči, zbog zakazanog suđenja.

Prvo učešće imao je u "Velikom Bratu", dok su dva druga učešća bila u rijalitiju "Parovi" i "Zadruzi".

Jedan od najvećih skandala bio je kada se u "Zadruzi" potukao sa Mikijem Đuričićem, kada je i i diskvalifikovan iz istoimenog šou programa.

Uroš Ćertić
foto: Filip Plavčić

Međutim, to nije sve. Pre dve godine kaskader Uroš Ćertić pušten je iz Centralnog zatvora, gde je završio zbog osnovane sumnje za nelegalno posedovanja oružja, 14. oktobra u poslepodnevnim satima. Nepunih nedelju dana nakon izlaska rekao je da je uhapšen “zbog gluposti”, a da mu je dok je boravio u zatvoru najviše nedostajao sin Nikolas.

Pored raznih rijaliti učešća, Uroš je poznat kao i kaskader u brojim holivudskim ostvarenjima.

Podsetimo, kako su pisali mediji, Marija Veljković se navodno razvela zbog ljubavne afere sa kaskaderom i bivšim rijaliti učesnikom Urošem Ćertićem.

1 / 7 Foto: Kurir

Inače, on je izašao iz "Zadruge", kako bi prisustvovao suđenju, o čemu je otvoreno govorio u programu uživo, gde je ispričao i kolika kazna mu preti.

- Tamo gde sam bio je bio i Stefan Đurić Rasta. Sutra je konačno došao dan da idem na suđenje. Nikom to ne preporučujem. Oružje je za miliciju, za SAJ, za vojsku. Nemojte da pravite sprdnju od toga. Majka neka zove mog oca, otac mog advokata da dođe pola sata ranije. Molim sve novinare da ne prave cirkus od ovog ozbiljnog suđenja, jer taj nepromišljeni postupak može da me odvoji od deteta od 2 do 12 godina - počeo je Uroš u programu uživo i dodao:

- A vi ako se budete ovde sprdali sa tom temom, bićete ozbiljno tuženi. Kajem se, naravno, ne preporučujem nikom da se šeta po centru grada ili bilo kom delu grada s oružjem. To je za miliciju ili za kaskadere na zatvorenom, bezbednom filmskom setu sa ćorcima. Ozbiljna je tema, nije bila pompa i zajebancija. Ne mogu nikome da zabranim da dođe, ali nemojte da pravite cirkus od suđenja - rekao je Ćertić.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.