OSTAVILA POSAO I UDALA SE U PETOJ DECENIJI ZA MILIONERA! Naša VODITELJKA sad živi BAJKU, a svi ste je OBOŽAVALI!
Foto: Instagram printscreen/collaro_verde

svaka čast!

OSTAVILA POSAO I UDALA SE U PETOJ DECENIJI ZA MILIONERA! Naša VODITELJKA sad živi BAJKU, a svi ste je OBOŽAVALI!

Branislav Grujić je osvojio njeno srce!

Objavljeno: 09:47h

Branka Grujić, devojkačko Nevistić, uživa pored bogataša.

Ona je bila jedna od najpoznatijih voditeljki, a povukla se iz javnosti nakon udaje za biznismena Branislava Grujića i posvetila porodičnom životu.

Pre sedam godina se u Italiji udala za bogatog biznismena, kom je ovo treći brak, dok je Branka u četrdesetim prvi put izgovorila sudbonosno ''da''.

Branka Nevistić
foto: printscreen

Luksuzna svadba organizovana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini. Njih dvoje od tada pa do danas žive svoju bajku.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše - ispričala je voditeljka nakon venčanja.

Putovanja, luksuzni dom u elitnom beogradskom naselju, skupoceni pokloni i titula jedne od najbogatijih Srpkinja, sada krase život nekadašnje TV zvezde.

Branka Nevistić
foto: Printscreen Youtube

Bivša voditeljka iz vanbračne zajednice sa Momčilom Lavrnićem ima sina Luku, dok Branislav takođe iz prethodnog braka ima sina.

Ana Stanić, Momčilo Lavrnić
foto: Damir Dervišagić

Grujić je predsednik jedne građevinske kompanije iz Ženeve, koja posluje žirom Evrope, a između ostalog je vlasnik još pet preduzeća. Branka, inače, na društvenim mrežama neretko deli detalje luksuznog života koji živi.

1 / 8 Foto: Kurir

Podsetimo, Branka je rođena u Duvnu, a u Beograd se preselila sa osamnaest godina. Svoju karijeru započela je 1995. godine na BK televiziji. Po gašenju kanala prešla je na RTS gde je vodila Dnevnik 2.

Godine 2005. je prešla u producentsku kuću "Adrenalin" gde je vodila kviz Piramida. Potom je radila na TV Atlas zatim TV Košava pa potom na Prvoj srpskoj televiziji i nakon toga na televiziji Pink da bi se 2014. vratila u producentsku kuću "Adrenalin".

Branka je rođena 12. novembra 1968. što znači da ima 53 godine.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.