NASILNA PROŠLOST I ODBIJANJE OD STARLETE! Uroš Ćertić je PUKAO kada mu je ona REKLA NE, pa je NASTAO HAOS!
Foto: Damir Dervišagić

šok

NASILNA PROŠLOST I ODBIJANJE OD STARLETE! Uroš Ćertić je PUKAO kada mu je ona REKLA NE, pa je NASTAO HAOS!

Ko se seća?

Objavljeno:

Kaskader Uroš Ćertić osuđen je danas na godinu dana zatvora zbog nelegalnog nošenja oružja.On je uoči izricanja presude napustio rijaliti u kome se trenutno takmiči, zbog zakazanog suđenja.

Kaskader je pre nekoliko godina navodno je napao Staniju Dobrojević na jednoj prestoničkoj reviji, zbog čega je dobio batine od obezbeđenja.

Pre izvesnog vremena je u Zadruzi u kojoj se bori za 70.000 evra starletu nazvao "betonom" i "lošom ribom" i istakao da ona ne može da se poredi sa njegovom bivšom devojkom Ivanom Stamenković Sindi. "Mržnja prema Staniji" navodno potiče od njenog odbijanja,

Stanija Dobrojević
foto: Instagram

"Uroš je godinama pokušavao da priđe Staniji, redovno joj je slao poruke i muvao je na društvenim mrežama. Došao je čak i do njenog broja telefona, pisao joj, a zvao je i sa skrivenih poziva. Ona nikada nije odgovarala, što je njega dodatno naljutilo. Posle je počeo da je vređa zbog čega ga je blokirala", tvrdi izvor blizak kaskaderu za "Srpski telegraf" i opisuje incident zbog kojeg je došlo do okršaja sa obezbeđenjem.

"Kad god bi je video u novinama ili na televiziji počeo bi da je pljuje. 'Vidi ovu ku**etinu raspalu, matora je, a nikad neće prestati da se ponižava, ona će mene da odbije' galamio bi. Posle nekog vremena sreli su se na reviji koja se održavala u prestonici. Uroš je saznao da će i Stanija da dođe i da će to biti prilika da je vidi i možda porazgovara sa njom. Ona ga je ignorisala, nije htela ni fa ga pogleda. To ga je naljutilo i razvesnelo. Vrebao je momenat da bude nasamo sa njom. Video je kada je krenula do toaleta i krenuo je za njom. Upao je u ženski toalet i počeo da vređa Staniju. 'Tu si, mala, sad ćeš da vidiš šta je muško', rekao joj je, kako mi je kasnije ispričao i krenuo da je drpa po telu, stiska i gura u jednu od kabina", priča izvor za Srpski telegraf.

1 / 6 Foto: Kurir

Stanija je tada počela da vrišti i da ga šamara i grebe po licu i telu. "Na sreću, neka žena je naletela i videla skandal. Odmah je zvala obezbeđenje. Upali su unutra i izvukli pijanog Ćertića. Pošto je bio nasilan, isprebijali su ga. Tako prebijen je pobegao sa događaja".

Bonus video:

10:33

Espreso intervju: Sofija Una

(Espreso/Srpski telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.