DOSTA JE BILO TUGE ZA KARLEUŠU, DESILA SE LJUBAV: Razvod od Duška nju nije POREMETIO, isplivala je ŠOK ISTINA!
Foto: Ana Paunković

OTKRIVENO

DOSTA JE BILO TUGE ZA KARLEUŠU, DESILA SE LJUBAV: Razvod od Duška nju nije POREMETIO, isplivala je ŠOK ISTINA!

Promene, bolne, na privatnom planu, odnos sa najbližima, pa i sa partnerom.

Objavljeno: 09:22h

Prema natalnoj karti koju je uradila astrološkinja Helena Cupač sudbina Jelene Karleuše bila je da sretne Duška, uda se za njega, rodi mu ćerke Atinu i Niku, a potom se od njega razvede.

U horoskopu pop dive jasno stoji da su nastupili Sade sati, jedan od najtežih perioda koji traje sedam i po godina, a evo detaljnijeg obrazloženja onoga što pevačicu tek čeka:

Jelena Karleuša rođena je u znaku Lava sa podznakom u Raku i Mesecom u Vodoliji. Ono što je najizraženije jeste njen Mesec, koji predstavlja veoma važan faktor u natalnoj karti. Ciklus u kojem se Jelena nalazi zove se Sade sati i to je jedan od najtežih životnih perioda koji traje sedam i po godina. Sade sati doneće tugu, patnju, unutrašnje preispitivanje, kao i težak odnos sa okolinom. Mesec simboliše privatni život, našu majku i ženu kao suprugu i majku.

Jelena Karleuša, Duško Tošić
foto: Dragana Udovičić

Od marta 2020. Saturn, koji je zapravo deo Sade sati, je u Vodoliji, dakle na Jeleninom Mesecu. Astrološki gledano, jasno je da ona mora da prolazi kroz poteškoće, prvenstveno privatnog tipa. Promene, bolne, na privatnom planu, odnos sa najbližima, pa i sa partnerom. To je period karmičkog čišćenja i gubitaka i donosi veliki teret, brigu, ali i izazove.

1 / 8 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Saturn je već neko vreme direktno na Jeleninom Mesecu (od 2020. u istom znaku, a sada u konjunkciji, što je veoma teško za podneti), što znači da joj proleće i leto 2022. donose ozbiljnu promenu na privatnom planu. Dalje, od kraja maja 2022. do 5. jula 2022. tranzitni Mars bio je u opoziciji sa njenom Venerom, koja u astrologiji simboliše brak, a Mars preko puta govori o sukobima u partnerstvu, ali je ovaj tranzit bio samo okidač za nešto što se ranije spremalo.

Jelenino polje ljubavi je u Škorpiji. Ona kad voli zaista voli. Do daske. Međutim, ovde u tranzitu imamo Južni čvor ‒ Ketu u Škorpiji, dakle, dolazi do distanciranja i gubitaka na polju ljubavi. Imali smo i pomračenja 30. aprila i 16. maja 2022, baš u ovom njenom polju, što znači kraj jedne životne faze.

Bonus video:

08:33

NAJPOŽELJNIJI RADNICI GRADSKE ČISTOĆE U ESPRESO IZAZOVU ZA DAN ZALJUBLJENIH: Beograđanke načisto ODLEPILE!

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.