ŽIVOT JELENE TINSKE JE ODUVEK INTRIGIRAO JAVNOST: Ovi detalji će mnoge iznenaditi i FRAPIRATI...
Foto: Zorana Jevtić

jao!

ŽIVOT JELENE TINSKE JE ODUVEK INTRIGIRAO JAVNOST: Ovi detalji će mnoge iznenaditi i FRAPIRATI...

Jelena je pored svega što joj se dešavalo i majka dve ćerke koje imaju veoma neobična imena

Objavljeno:

Jelena Tinska je bila među damama koje su činile grupu "Lokice". U to vreme kada su bile popularne, njih su voleli svi. Bile su deo muških snova, ali Jelenu Tinsku, koja je bila njihov član život nimalo nije mazio.

Nije imala baš mnogo sreće u ljubavi. Udavala se dva puta, prvi put za slikara Miću Uzelca, a drugi za reditelja Dragoslava Lutovca.

Brak sad Dragoslavom Lutovcem potrajao je dve godine, ali i iznedrio dve ćerke, koje je Tinska jednom nazvala svojim poslednjim lutkama. Ostavila je Lutovca zbog, ispostaviće se, glavnog junaka Jelenine komplikovane sage iako se ni ta priča nije dobro završila.

Jelena Tinska, Jovana Petrović
foto: Printscreen

Fatalni muškarac zove se Goran Milošević (61) i nekada je bio član popularnog benda "Generacija 5". Vedrili su i oblačili nekadašnjom velikom zemljom koju je činilo šest republika, slovili za jedan od najromantičnijih parova.

Jelena je, naime, spazila Gorana među fotografijama koje je napravio njen prijatelj i odmah mu je tražila muzičarev broj telefona. Bila je toliko smela da ga je okrenula i to s namerom da ga vodi na koncert čuvenog Leonarda Koena koji je tada trebalo da nastupi na Kolarcu. Kada je dobila vezu, Milošević do te mere nije verovao da je s druge strane slušalice tada već popularna Jelena Tinska da je istu samo spustio. Međutim, bila je uporna.

Na koncert ipak nisu otišli, ali slobodno možemo reći da na sve drugo jesu. Bili su praktično nerazdvojni tokom godinu dana zabavljanja, iako je Jeleni leptiriće smirivala činjenica da je u tom trenutku uveliko majka dvoje dece. Bili su par za kojim su svi uzdisali, bili su kao na filmu. Jelena je tada i sama bila deo rok sastava "Lutka" u kojem je bila vokal, pa su Goran i ona veoma često pevali jedno drugom, vozili su se kroz centar Beograda na Goranovom motoru i bili predmet zavisti svih onih koji maštaju o takvoj ljubavi.

Tinska je u Goranovom krevetu jednog dana zatekla drugu devojku, a slušajte njegovo objašnjenje: "To je samo stjuardesa koja je ovde prespavala, devojka mog druga, direktora aerodroma". Nije mu poverovala ni reč. Ako je išta znala o taktikama na ljubavnom ratištu, a znala je mnogo, to je stara dobra osveta. I to poetična. Spavala je upravo s tim drugom čija je devojka navodno bila stjardesa, a odmah nakon toga pokupila se i s drugaricom otišla put Novog Sada.

Međutim, nije joj to bilo dovoljno, moralo je Gorana još da boli, makar upola koliko je bolelo nju. Iz osvete se čak i udala, za slikara Miću Uzelca. Ali, koliko traju odnosi nastali iz bilo čega osim ljubavi? Naravno, već narednog meseca Jelena je tražila razvod i tako verovatno oborila nekakav rekord, makar na ovim našim prostorima.

1 / 7 Foto: Youtube

Bila je i u vezi sa glumcem Igorom Pervićem koji je bio i heroinski zavisnik pa je Jelena jednom prilikom ispričala, sve o tome kako je preživela torturu sa njim koja je trajala četiri meseca, tačnije sve do udarca kada nije htela da mu da novac za drogu. Tada je rekla i:

- Kada bih ga videla na ulici preskočila bih ga.

jelena tinska, Igor Pervić
foto: Printscreen, Marina Lopičić

Jelena je pored svega što joj se dešavalo i majka dve ćerke koje imaju veoma neobična imena. Jedna se zove Milica Zelda Tinska, a druga Ljubica Jentl Tinska.

Njena ćerka Milica Zelda Tinska je glumica, a druga Ljubica Jentl Tinska balerina.

Jelena Tinska (Zemun, 25. april 1953) srpska je glumica, balerina, plesačica, spisateljica, kolumnista i voditeljka.

Bonus video:

04:03

ESPRESO PONOVO U BARU: Ekskluzivno sa DAVOROM o TAJNOM PLANU, bićete ŠOKIRANI!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.