KONAČNO OTKRIVENO KAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE MEMEDOVIĆU RODILA DECU: Prava je LEPOTICA, prava BOMBA!
Foto: Printscreen/RTS Prikazuje

NIJE SE ZNALO

KONAČNO OTKRIVENO KAKO IZGLEDA ŽENA KOJA JE MEMEDOVIĆU RODILA DECU: Prava je LEPOTICA, prava BOMBA!

Ipak, za dve decenije braka, sad već bivša supruga Jovana Memedovića birala je da se javno ne pojavljuje često, kao i da odrastanje i intimu svoje dece sačuva, koliko je god to moguće

Objavljeno:

Bivša žena Jovana Memedovića, sa kojom je novinar i voditelj u braku proveo dvadeset i jednu godinu, za domaću javnost potpuna je misterija.

Da je Jovan Memedović otac ćerke Maše i sina Uroša javnosti je poznato, međutim, o majci njegove dece zna se malo toga.

Naime, Jovan Memedović 1992. godine upoznao je ženu svog života, lepu Mirjanu, koju je sreo u jednom rekreativnom centru. Kako nije odolela njegovom šarmu, Mirjana je samo godinu dana kasnije postala gospođa Memedović.

1 / 5 Foto: Tviter

Ipak, za dve decenije braka, sad već bivša supruga Jovana Memedovića birala je da se javno ne pojavljuje često, kao i da odrastanje i intimu svoje dece sačuva, koliko je god to moguće.

Uprkos skladnom odnosu, 2014.Jovan i Mirjana Memedović stavili su tačku na svoj brak, uz dogovor da ostanu u prijateljskim odnosima, kako bi njihova deca što bezbolnije podnela njihov rastanak, ali i imala njihovu maksimalnu podršku.

Ćerka Jovana Memedovića izrasla je u pravu lepoticu, a besprekorne crte lica nasledila je od svoje prelepe majke Mirjane.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.