NIKO NIJE ZNAO DA JE MIRKA VASILJEVIĆ TRAŽILA POMOĆ: Bila je ZLOSTAVLJANA, urađeno joj je nešto JEZIVO!
Foto: Printscreen/RTV Pink

tuga

NIKO NIJE ZNAO DA JE MIRKA VASILJEVIĆ TRAŽILA POMOĆ: Bila je ZLOSTAVLJANA, urađeno joj je nešto JEZIVO!

Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama…

Objavljeno:

Glumica Mirka Vasiljević danas živi mirnim, porodičnim životom i uživa u ulozi majke i supruge, a jednom prilikom za domaće medije otkrila je da je u ranoj mladosti trpela velike neprijatnosti.

Naime, uprkos brojnim lepim trenucima, Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je “glupa i loša”, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć.

– Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece – uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje.

1 / 3 Foto: RTV Pink printscreen

Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun: da sam seljančica, da igram u opankama… Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko – prisetila se glumica jednom prilikom.

Podsetimo, Mirka je u braku sa Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.