"SMETAJU VAM PE*ERI A PRVI VARATE SVOJE ŽENE!" JOVANA JEREMIĆ NIKAD OŠTRIJA: Poslala OŠTRU PORUKU!
Jovana Jeremić, Foto: RTV Pink printscreen

iskrena

"SMETAJU VAM PE*ERI A PRVI VARATE SVOJE ŽENE!" JOVANA JEREMIĆ NIKAD OŠTRIJA: Poslala OŠTRU PORUKU!

Jovana Jeremić ima svoj stav

Objavljeno: 20:23h

Voditeljka Jovana Jeremić iznela je jasan stav o pojedinim osobama koje su bile na skupu podrške porodici, boreći se protiv održavanja Evroprajda, nazivajući ih licemerima.

Naime, Jovana je istakla da su se na tom skupu u prvim redovima pojavile osobe za koje zna da varaju žene i skrnave svoje porodice, tvrdeći da su se na ovom skupu pojavili zbog "griže savesti".

1 / 9 Foto: RTV Pink printscreen

- A najjači su neki koji su bili na skupu podrške porodici. Uredno varaju svoje žene, a prvi su u redovima za očuvanje porodice i smetaju im pederi! Licemeri! Sram vas bilo! Nemojte, molim vas, skrnaviti prave porodice zasnovane na ljubavi, a ne interesu i očuvanju kapitala! Zato ste tako bučni! Griža saavesti ubija! Tukući pedera pored sebe nećete ubiti moralnog pedera u sebi! - napisala je Jovana Jeremić na Instagramu, a potom objasnila na koga se odnosila ova objava:

- Isprozivala sam ove koji varaju, jer svi ovi koje sam videla da su bili na tom skupu podrške, krstila sam se, za pola njih znam s kim varaju žene. Kao podržavaju porodice, a varaju svoje žene, pa tukući pedera misle da će da ubiju ne običnog nego moralnog pedera u sebi. Strašno, sram ih bilo! - rekla je Jovana.

Bonus video:

17:08

Jovana Jeremić 4 sata davala iskaz policiji zbog pretnje Belivukovog čoveka

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.