POSLE MUSTAFINOG VENČANJA EMINA U INAT POVUKLA NEOČEKIVANI POTEZ: Preselila se sa decom, ŠOKIRAĆETE SE GDE!
Foto: Printscreen/ Instagram/ yaemina

PROMENA!

POSLE MUSTAFINOG VENČANJA EMINA U INAT POVUKLA NEOČEKIVANI POTEZ: Preselila se sa decom, ŠOKIRAĆETE SE GDE!

Odnos Emine i Mustafe već duže vreme je loš

Objavljeno: 08:07h

Nakon što se pre dva meseca zakleo na večnu ljubav 20 godina mlađoj partnerki na raskošnom venčanju, Mustafa Sandal je, može se reći, postao trn u oku bivšoj supruzi Emini Jahović.

Naime, Mustafa i njegova izabranica Melis upriličili su ne jednu, već tri gala proslave kojima se hvalio, a na sudu je govorio da nema dovoljno primanja da deci plaća alimentaciju. Osim toga Emini i deci je rekao da napuste kuću jer je želeo da se kuća proda, a novac podeli, piše „Star Paparazzo“.

- Emina je odlučila da prodaju kuću u kojoj su zajedno živeli, a ona se sa decom preselila u novi stan, i to ni manje ni više nego u stambenom kvartu gde su se posle venčanja uselili Mustafa i Melis. Pevačica je odlučila da im zagorča život i da im ne da mira, jer će se svakako sretati non stop, a tako Mustafa neće moći da pobegne od obaveza koje ima prema deci i Emini. Kako je rekla baš se zainatila, a njemu ako ne odgovara, nek se seli, dosta se ona sa sinovima Jamanom i Javuzom seljaka, čak tri puta posle razvoda. Mustafa je poludeo, hteo je da se svađa sa Eminom, ali ga Melis smiruje u nadi da će sve biti ok, i da ne treba da se sele jer su oni tu prvi kupili stan – otkrila je pevačicina bliska prijateljica za „Star Paparazzo“.

1 / 6 Foto: Instagram

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso/Star Paparazzo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.