"PLAVA,ONA MISLI DA JE PRAVA"! OBJAVLJENE SLIKE SA VENČANJA BIVŠEG EMININOG MUŽA: Mladina venčanica PRIVUKLA PAŽNJU
Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Instagram printscreen/yaemina

novi početak

"PLAVA,ONA MISLI DA JE PRAVA"! OBJAVLJENE SLIKE SA VENČANJA BIVŠEG EMININOG MUŽA: Mladina venčanica PRIVUKLA PAŽNJU

Svi komentarišu samo jedno

Objavljeno:

Oženio se Mustafa Sandal, bivši suprug Emine Jahović, a njegova izabranica Melis Sutšurup na večnu ljubav zaklela mu se na romantičnoj ceremoniji u Rimu.

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

Turski pevač i bivši suprug pop zvezde Jahović gala slavlje i luks venčanje najavljivao je nedeljama unazad a sad su konačno isplivale slike nekoliko dana od venčanja.

Mnogi ipak ne mogu da sakriju oduševljenje atraktivnom plavušom i njenom neverovatnom lepotom.

Da je sve prošlo u savršenom redu govori i činjenica da se intimno venčanje održalo u turskoj ambasadi u Rimu, a da će gala slavlje za porodicu i prijatelje trajati čak dva dana u letovalištu Marmaris od 10. do 12. juna kako je i najavljivao Mustafa.

Smeštaj i prevoz za gala proslavu gostima je obezbedio mladoženja. Par će 10. juna organizovati „grčko veče“ u restoranu hotela, narednog dana će imati venčanje u bašti istog, a potom će se sa gostima spustiti do plaže gde će se održati zabava. Venčanje će se završiti s divnim ručkom narednog jutra.

Prelepa Melis oduševila je elegantnom venčanicom, nešto kraćeg i užeg kroja, a mnogi nisu odoleli da uporede Mustafinu sadašnju ženu sa bivšom.

Iako je i tada Mustafa dao basnoslovnu cifru za njegovo i Eminino venčanje mnogi ipak spekulišu da je venčanje s Melis ipak odrađeno stilski i za pamćenje, prenosi Svet.

Tajna poruka na Instagramu

Bivša supruga turskog pevača, Emina Jahović, sve je zbunila novom zagonentnom porukom na Instagramu. Ona je, naime, objavila set divnih, romantičnih fotografija i uz njih opis koji su mnogi protumačili na svojevrsne načine…

Poruka u jeku najnovijih vesti o Mustafinoj ženidbi mnoge je zaintrigirala:

– Pričala sam zvezdama o tebi – glasila je rečenica koju je Emina napisala a koju su mnogi shvatili kao indirektnu poruku upućenu bivšem suprugu, dok su drugi ipak nagađali da se radi o novom muškarcu u njenom životu…

Bonus video:

03:23

EMINA JAHOVIĆ OTVORILA DUŠU PRED NAŠIM KAMERAMA! Progovorila o SUĐENJU sa bivšim suprugom Mustafom, sinovima i TEŠKOJ BOLESTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.