DA LI JE ONA NAJLEPŠA TRUDNICA? Raskopčala košulju i pokazala SAVRŠENI STOMAK,tako se*si i provokativno a SA STILOM
Foto: Instagram/Printscreen

auuuu

DA LI JE ONA NAJLEPŠA TRUDNICA? Raskopčala košulju i pokazala SAVRŠENI STOMAK,tako se*si i provokativno a SA STILOM

Trudnoća Bojane Barović ne prolazi savršeno

Objavljeno: 07:56h

Trudnoća Bojane Barović postaje sve primetnija stvar kako sve brže odmiče, pa se sada već jasno može videti njen trudnički stomak. Poznata manekenka i njen suprug Nikola Rokvić raduju se trećem detetu koje će, kako su nedavno otkrili, biti devojčica. Koliko god da su svi srećni zbog njenog dolaska, ova trudnoća Bojane Barović pokazala se kao nešto zahtevnija od prethodnih.

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer sam se pogordila obzirom da su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju - izjavila je Bojana i dodala da je od početka pravila jednu grešku.

- U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo.

I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem - rekla je u nadi da će trudnoća Bojane Barović drugim ženama biti primer.

Bonus video:

00:57

DEDA, TI SI NAŠ HEROJ I ANĐEO ČUVAR: Bojana Barović podelila emotivni snimak na kojem se njena i Nikolina ćerka OPROSTILA OD NJEGA

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.