GLEDALI SMO JE U "PORODIČNOM BLAGU" A NISMO IMALI POJMA DA JE ROĐENA SESTRA IVICE DAČIĆA: Evo kako izgleda! (FOTO)
Ivica Dačić, Foto: Printskrin/RTS

zanimljivo

GLEDALI SMO JE U "PORODIČNOM BLAGU" A NISMO IMALI POJMA DA JE ROĐENA SESTRA IVICE DAČIĆA: Evo kako izgleda! (FOTO)

Postala je majka u petoj deceniji

Objavljeno:

Rođena sestra Ivice Dačića je glumica, Emica Dačić, a ona je postala majka u 48. godini života.

Na pitanje po čemu će pamtiti 2021. godinu predsednik Skupštine Srbije je izjavio:

Postao sam ujak. To je najveći događaj za našu porodicu, koji smo dugo čekali. Lenka je stigla i odmah postala miljenica. A ponosna je i ona na mene. Gleda me na televiziji i prepoznaje, pa se oglašava kad god me vidi, kao da hoće nešto da mi replicira - rekao je dačić, a prenosi "Hello".

Ivica Dačić
foto: Uroš Arsić

Za razliku od Ivice Dačića koji se posvetio politici, Emica se posvetila umetnosti. Tačnije, završila je čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji.

Emicu Dačić gledaoci uglavnom znaju po seriji „Porodično blago“, gde je igrala Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić. Takođe, ostvarila je niz manjih uloga u serijama „Stižu dolari“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jelena“, a pamti je i pozorišna publika.

1 / 5 Foto: Printscreen/RTS

U martu prošle godine Emica je, u 48. godini, na svet donela ćerku Lenku. Porođaj je protekao u najboljem redu, ali je mesec dana ranije život sestre Ivice Dačića i nerođene bebe, kao i gospođe Jelisavete Dačić, bio u velikoj opasnosti, prenosi "Hello"

Naime, u neposrednom komšiluku njihovog porodičnog stana na Zvezdari buknuo je požar koji se brzo širio, ali su sestra i majka šefa srpskog parlamenta, kao i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani. Nemio događaj, srećom, okončan je samo sa materijalnom štetom.

Bonus video:

12:16

IVICA DAČIĆ ZA KURIR TV: Ako nekom želite da naudite, samo objavite KOJU FUNKCIJU ĆE OBAVLJATI! To se onda sigurno neće desiti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.